Pep Guardiola ha desmentit Pedro Sánchez en una entrevista al diari 'ARA'

Pep Guardiola sancionat: No podrà disputar la Champions amb el City

Així ho ha anunciat la UEFA a través d'una carta enviada al club

L'equip de Pep Guardiola, elManchester City, ha estat sancionat per la UEFA i no podrà disputar la Champions League  durant les dues pròximes temporades. La decisió l'ha pres la UEFA després que l'equip britànic hagi vulnerat les normes de Fair Play financer. La notícia ha estat comunicada al club aquest divendres.

Així doncs, els de Guardiola no podran disputar ni la  Champions League ni l'Europa League durant les temporades 2020/20 i 2021/22. A més l'equip britànic també ha estat multat amb 30 milions d'euros, una sanció però que admet recurs, al TAS, per tractar de reduir-la.

El club ha infringit les normes de Fair Play Financer

La UEFA explica en el comunicat que després de considerar tots els indicis, s'arriba a la conclusió que el City  va cometre greus infraccions de les Regulacions de Llicències i Joc Financer de la UEFA Club. El Manchester City  hauria exagerat els seus ingressos de patrocini tant en els seus comptes com en la informació d'equilibri presentada al departament entre el 2012 i 2016. A més, des de la Sala d'Adjudicacions han manifestat que els dirigents del club no han col·laborat en la investigació.

Les sospites sobre les possibles  irregularitats  es van produir després que el City  presentés patrocinis amb valors que superaven en deu als que hi havia al mercat, grans obres i salaris que augmentaven gràcies a patrocinis. Segons recull el diari 'Marca', el govern d'Abu Dhabi, finançava l'equip amb un patrocini de 75 milions d'euros  però era unes dades fraudulentes perquè el contracte amb Ethiad només era de 10 milions d'euros.

També et pot interessar...