Francesc Arnau Grabalosa en una roda de premsa del Real Oviedo

Alerten d'una estafa per fer un homenatge al futbolista mort recentment, Francesc Arnau

L'Ajuntament ha avisat que s'estan fent trucades en nom del club de les Planes d'Hostoles demanant donatius

El passat dissabte 22 de maig, una notícia consternava el món del futbol català i també estatal. Francesc Arnau, que havia estat porter del FC Barcelona i del Málaga CF i que actualment treballava de director esportiu al Real Oviedo, perdia la vida amb només 46 anys. Dilluns passat va ser enterrat, però malauradament, el tràgic succés ha tornat a ser notícia per una alerta que ha llançat l'Ajuntament del seu poble natal, les Planes d'Hostoles.

I és que el consistori d'aquesta localitat de la Garrotxa ha avisat d'una estafa que s'està produint aquests dies a la població. Segons l'alerta, es tracta d'algú que està fent trucades en nom del club de futbol del poble, el CF Les Planes, demanant donatius per un homenatge que suposadament s'està preparant a l'exfutbolista professional.

L'Ajuntament ha fet l'avís del possible frau mitjançant els comptes oficials a les xarxes socials. A més, ha explicat que ja ha posat en coneixement els fets als Mossos d'Esquadra perquè puguin actuar ràpidament i aclarir els fets. El consistori també demana a aquelles persones que hagin fet algun donatiu que es posin en contacte amb la policia i que ho denunciïn, ja que es tracta d'un frau.

Fonts municipals consultades per l'Agència Catalana de Notícies asseguren que de moment no tenen constància que cap veí hagi accedit a donar cap donatiu, però que fins aquesta setmana que ve no ho podran acabar de confirmar. També han volgut deixar clar que, en el cas que s'acabi duent a terme un acte en record d'Arnau, no es faria de manera imminent.

Com no podia ser d'una altra manera, la notícia que hi ha gent que està intentant aprofitar un fet tràgic com la mort de Francesc Arnau per estafar ha indignat molta gent.