YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alerten del perill de confirmar l'esborrany de la declaració de la renda abans d'hora

L'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears recomana «revisar i revisar molt bé» la documentació

Els experts recomanen revisar molt bé l'esborrany de la declaració | Cedida

Tècnics tributaris de Catalunya i les Illes Balears han alertat aquest dimecres dels errors que es poden haver produït davant «l'allau» de confirmacions d'esborranys de la declaració de la renda, fet que consideren que es pot deure a la manca de liquiditat dels contribuents.

En un comunicat, han defensat que confirmar l'esborrany d'una renda que surt a tornar sense estar segur de totes les dades que apareixen «és gairebé una temeritat» i han destacat que Hisenda coneix informació que potser no apareix a la declaració i no incloure-la pot comportar sancions.

 

Revisar l'esborrany 

L'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears recomana «revisar i revisar molt bé» l'esborrany de la declaració, sobretot, fixant-se en aquella informació que pot no aparèixer, com la deducció per quotes sindicals, el naixement d'un fill o una defunció.

  


Comentaris
Pere
Si no inclous una deducció, et sancionen? Per què? Si precisament a Hisenda li va millor que no et dedueixis algo... Tot sigui per sancionar, no?

envia el comentari