Muntatge d'Álex Casademunt amb la seva mare, Rosa González

La mare d'Àlex Casademunt descobreix per què investiguen després de la trista mort

Quan Àlex Casademunt va morir, algú va filtrar la notícia a l'instant

Álex Casademunt, un dels cantants més estimats del panorama espanyol, va morir el 2 de març de 2021 després d'un terrible accident de trànsit. La seva mort va causar un gran impacte en la crònica social, ja que era una persona influent i força estimada. El problema és que la notícia es va filtrar massa ràpid i ara molts creuen haver-ne descobert el motiu.

El cantant va marxar per sempre, però el seu record continua viu i no hi ha dia que la seva mare Rosa no se'n recordi. «Estic aprenent a viure sense Àlex i, encara que ho vas assimilant i comprenent, això no vol que no sigui molt dur. Pensar que no el tornaràs a veure més i que has de viure tant sí com no és complicat», va declarar durant una entrevista.

Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.
Àlex Casademunt era un cantant estimat i respectat per tothom. | Europa Press 

Álex podria haver estat víctima de la coneguda 'Operación Deluxe', la trama policial que ha acabat amb el lloc de treball dels directors de 'Sálvame'. Suposadament hi ha un policia que filtra informació compromesa de molts famosos, atreviment que està sent investigat. El programa radiofònic 'Es la mañana de Federico' ha entrevistat Beatriz Miranda, una periodista que maneja moltes dades sobre el tema.

Àlex era una cara força cotitzada i els experts en cor sabien que la trista notícia de la seva mort donaria molt de què parlar. Suposadament algú va filtrar el succés i de seguida es va convertir en el tema més comentat d'alguns programes televisius. El col·laborador Gustavo González també ha sortit esquitxat d'aquesta famosa Operación Deluxe.

Beatriz Miranda ha descobert tot el que hi ha als informes i declara a EsRadio: «Vam al·lucinar amb tot. S'havia comentat allò de Gustavo, però el pitjor per al jutge i la policia és que encarregaven aquesta informació per generar contingut. Casos com la mort d´un famós, Àlex Casademunt».

Àlex Casademunt podria haver estat víctima de l'escàndol

Àlex continua sent una cara de primera categoria i tot el que hi estigui relacionat genera un gran interès. La seva mare Rosa s'ha quedat realment sorpresa en descobrir que el nom del cantant ha sortit a la llum a la «Operación Deluxe». Federico Jiménez Losantos, presentador d'EsRadio, està convençut que més d'un ha comès un delicte greu.

Àlex Casademunt en un photocall
Àlex Casademunt podria haver estat víctima de la «Operación Deluxe». | GTRES 

L'artista va morir després d'un terrible accident de trànsit i, poc segons més tard, molts periodistes ja ho sabien. És probable que aquest atreviment sigui jutjat perquè hi ha la possibilitat que la notícia no circulés de forma lícita. El líder de 'Es la mañana de Federico' ha posat nom al presumpte delicte: «recepció, aquell que ven allò que roba».

Rosa ha concedit alguna entrevista després de la mort de l'intèrpret i les declaracions han estat aplaudides per tots. Ha demostrat ser una dona lluitadora i forta, de fet ha esdevingut un referent per a gran part de la societat.

La mare del cantant assegura que està tirant endavant gràcies al suport de la seva família, ja que té més fills que no es mereixen tant de patiment. «També et deus a altres persones, com als meus altres fills, a les meves netes i és dur. Hi ha moments que sembla que el veig, parlo amb ell cada dia i li dic coses», va comentar fa uns mesos.

Àlex Casademunt, un ídol de masses que serà etern

Àlex va mantenir una amistat estreta amb alguns dels seus companys, com ara amb David Bustamante. Tothom en parla bé, perquè és una persona que va dedicar la seva vida a la feina i a gaudir de la seva passió: la música. La «Operación Deluxe», segons la informació de la periodista Beatriz Miranda, podria haver perjudicat Casademunt.

El policia que suposadament filtrava dades compromeses també hauria fet una 'xivatada' després de la mort del jove artista. En cas que algun mitjà de comunicació se n'hagi aprofitat, estaríem parlant d'un delicte. «Aprofitar una cosa que s'ha obtingut il·legalment és un delicte greu», explica Jiménez Losantos.