Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del cartell publicitari de TV3 a la seu de la televisió pública

El programa d'èxit que TV3 elimina per sorpresa de les nits: «Què és aquesta merda»

La seva emissió passarà els diumenges al migdia

Canvis sobtats en la graella de la programació de TV3. Els responsables de la cadena han decidit engegar una petita modificació a partir d'aquesta mateixa nit. 

Males notícies per als amants del programa d'humor per excel·lència de TV3 'Alguna pregunta més?' o més popularment conegut com a 'APM'.

Ja que com hem pogut saber a través del seu compte de Twitter, l'espai d'humor més veterà de la cadena dirigit per Guillem Sans, passarà a emetre's els diumenges al migdia durant un temps.

La de Will Smith no ha estat l'única bufetada del dia

«Passem a emetre diumenges al migdia durant unes setmanetes», han publicat. Però el més destacable de la piulada no ha sigut el text, sinó el 'meme' que l'acompanya.

En la imatge apareix la sonada bufetada que ha protagonitzat l'actor Will Smith a l'humorista Chris Rock en l'escenari dels Premis Oscar amb el següent text:

Mitjançant aquest tuit, els responsables del programa han deixat entreveure que no estan d'acord amb la decisió presa pels caps de la cadena.

Nova sèrie: 'Cucut'

El programa humorístic ha estat substituït, en la seva franja horària, per una nova sèrie que s'inicia avui a les 22.05 h anomenada 'Cucut'.

Així, 'Alguna pregunta més?' romandrà apartat durant un temps del seu horari habitual.

TV3 aposta pel drama i a aparta l'humor

'Cucut' és una coproducció de Massa d'Or Produccions i Ja Som Produccions amb la participació de Televisió de Catalunya i la XAL, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Girona.

La sèrie constarà de cinc capítols, un drama amb vocació de thriller que recupera la continuïtat de la pel·lícula 'La vida de la Sara Amat'. 

Ambientació de 'Cucut'

El llargmetratge està ambientat al poble de Trinquet, un municipi dominat pels adults que han perpetuat obscurs rols fins a la Setmana Santa del 1983, moment on s'inicia l'argument.

En aquesta minisèrie es tractaran diverses qüestions com l'abús del poder des de la superioritat sexual i econòmica.

Més estrenes

L'estrena de 'Cucut' no vindrà sola, sinó que l'acompanyarà 'The five', una sèrie britànica de misteri creada per l'escriptor Harlan Coben.