Logo whatsapp
Imatge de Francesc Mauri i Alfred Rodríguex Picó

Alfred Rodríguez Picó respon públicament Francesc Mauri de TV3: la seva relació real

Francesc Mauri va parlar d'Alfred Rodríguez Picó i aquest no va tardar a respondre

Un dels meteoròlegs més estimats de TV3, el gran Francesc Mauri, va ser el convidat del programa 'Zona Franca' d'aquest dimarts passat. El cert és que l'home del temps va sorprendre amb una entrevista distesa i molt divertida. Diem que va sorprendre, ja que estem acostumats a veure'l al 'Telenotícies' en un posat més seriós. 

En un moment de l'entrevista, Mauri va explicar com va començar a interessar-se per la meteorologia. Una pregunta que ben segur ens hem fet alguna vegada. De fet, la seva afició pel temps va esdevenir als 12 anys, a partir de llegir el temps de La Vanguardia. Encara que també va revelar que, de jove, es va «descarrilar» una mica. 

«Jo era un bon estudiant, però vaig tenir uns anys on vaig descarrilar. Per sort ho vaig reconduir», va confessar. L'adolescència és una etapa molt complicada. Massa canvis de cop i volta i gairebé sense avisar. A qui no li ha passat alguna vegada això de sentir-se perdut? Doncs segons sembla, el nostre Mauri també va viure una etapa complicada.

Imatge del programa 'Zona Franca' de TV3
Francesc Mauri va ser el convidat d'aquest dimarts. | TV3

Mauri revela la seva relació amb Picó

Francesc Mauri, va començar la seva trajectòria professional a Catalunya Ràdio amb només 18 anys. Els seus primers passos els va fer al programa 'Mikimoto' de la mà de Miquel Calçada. Va ser en aquest moment quan, recordant vells temps, va tenir unes paraules pel seu company Alfred Rodríguez Picó i va confessar la seva verdadera relació.

«El meu mestre, l'Alfred Rodríguez Picó», va dir Francesc Mauri. D'aquesta manera, va posar sobre la taula que en Picó havia estat un dels seus referents a l'hora de decantar-se per aquesta professió. Val a dir que Alfred Rodríguez Picó va tenir un gran èxit en la seva etapa com a home del temps a TV3

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Picó respon Mauri públicament

Arran de les paraules de Francesc Mauri, la resposta d'Alfred Rodríguez Picó no es va fer esperar. De fet, a través del seu compte de Twitter, va contestar al seu company. «A TV3 també vaig fer amics per a tota la vida. Gràcies, Francesc Mauri», va piular. 

Unes paraules que van sorprendre gran part de l'audiència, ja que tot just divendres passat, Picó va concedir una entrevista a 8tv on va manifestar que havia estat víctima d'assetjament laboral a TV3 i va carregar contra la cadena. Malgrat tot, sembla que els dos homes del temps tenen molt bona relació.