Alfredo i Aylin

Alfredo i Aylin, els dos germans bessons que han nascut en anys diferents

Alfredo i Aylin van néixer entre el 31 de desembre del 2021 i l'1 de gener del 2022

Els últims minuts del 2021 i els primers del 2022 van ser una autèntica bogeria per a Fátima Madrigal. La dona va donar a llum dos bessons amb poc temps de diferència, però el que és curiós ve ara.

És molt comú que un dels dos nadons sigui més gran que l'altre per qüestió de minuts, però en aquest cas, els minuts s'han transformat en un any. Segons informa People, Alfredo i Aylin van néixer amb 15 minuts de diferència. Aquest temps va ser suficient perquè el nen sortís el 31 de desembre del 2021 i la nena l'1 de gener de 2022.

Alfredo
Alfredo va néixer el 31 de desembre de 2021 i Aylin l'1 de gener 2022. | Natividad Medical Center
Els pares han quedat encantats per com han passat els fets i a l'hospital on va donar a llum parlant d'un fet històric.

La millor manera d'acomiadar un any i donar la benvinguda a l'altre

Fátima Madrigal va ser hospitalitzada al Centre Mèdic Nativitat, situat a Califòrnia (Estats Units), divendres passat 31 de desembre a causa de forts dolors al part. Tot i això, no va ser fins a la mateixa nit de l'últim dia de l'any quan sortia del ventre de la seva mare Alfredo Antonio Trujillo, amb 2,700 quilos.

Centre Mèdic Natividad
El Centre Mèdic Natividad va acollir el part de Fátima Madrigal | Natividad Medical Center 

Aquella mateixa nit, el destí va ser capritxós per a Fàtima i Robert, el seu marit. Justament a les 12:00 de l'1 de gener de 2022, els metges van donar la benvinguda a Aylin Yolanda Trujillo, un nadó de 2,200 quilos.

La mare dels dos nadons no va dubtar a donar la seva opinió als mitjans de comunicació després del part. «És una bogeria per a mi que siguin bessons i tinguin aniversaris diferents», va afirmar, conscient que el seu cas ha estat històric. «Em va sorprendre i em va alegrar que arribés a mitjanit».

Fàtima Madrigal i els seus dos fills
Fàtima Madrigal ha donat a llum dos bessons amb 15 minuts de diferència | Natividad Medical Center

La parella formada per Fàtima i Robert, comptant els bessons, tenen ara cinc meravellosos fills. La dona va admetre a la premsa que els germans grans d'Alfredo i Aylin estan molt feliços de tenir nous membres a la família i de poder celebrar dos aniversaris diferents.

Un part que ha deixat atònit l'hospital sencer

El Centre Mèdic Nativitat de Califòrnia no donava crèdit. És un fet històric veure com cadascun dels bessons tindran la seva pròpia data de naixement i en anys diferents.

Alfredo i Aylin
Alfredo i Aylin podran gaudir cadascun del seu aniversari, el 31 de desembre i l'1 de gener | Natividad Medical Center

D'aquesta manera, la doctora que va assistir el part, Ana Abril Arias, es va mostrar molt alegre. «Aquest ha estat definitivament un dels parts més memorables de la meva carrera». Rebre els dos nadons així ha estat prodigiós i «va ser un absolut plaer ajudar aquests petits a arribar aquí de forma segura el 2021 i el 2022».

La metgessa estava tan emocionada que va exclamar: Quina manera tan meravellosa de començar l'any!».

 

El centre que va acollir el part de Fátima Madrigal va tenir el plaer de recollir un fet històric. No sol passar cada dia que dos bessons amb tan sols 15 minuts de diferència neixin en diferents anys. Sens dubte, és una cosa que trigarem a tornar a veure.

Gràcies a les dades facilitades pels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC), als Estats Units es registren com a mínim 120.000 naixements de bessons cada any. Aquesta xifra representa el 3 % del total de parts del país nord-americà.