Aliexpress estrenarà la seva primera botiga a Catalunya aquest divendres

A la inauguració hi assistirà Luis Suárez i les primeres mil persones s'enduran un regal

Obertura de la botiga d'Aliexpress a Madrid
Aliexpress estrenarà la seva primera botiga a Catalunya aquest divendres | Twitter

Aliexpress obrirà aquest divendres la seva primera botiga física a Barcelona, la segona d’Espanya i d’Europa. La plataforma de comerç electrònic del gegant xinès Alibaba estrenarà una superfície de 1000 metres quadrats al centre comercial Finestrelles Shopping Centre, a Esplugues de Llobregat.

La botiga tindrà 1000 metres quadrats i serà la «locomotora» del Finestrelles Shopping Centre

El director d’operacions d’Aliexpress Espanya, Eduardo Pisa, ha explicat que s’havien valorat també altres ubicacions, com el centre comercial ‘La Maquinista’, però que el ‘marketplace’ es va decantar per l’actual. Pisa ha afegit que «Barcelona és una de les ciutats més importants per Aliexpress en termes de clients», destacant així que gaudiran d’una afluència de fins a un milió i mig d’habitants.

L’objectiu de l’establiment és, segons Pisa, ser la «locomotora» del Finestrelles Shopping Centre amb 1000 metres quadrats de superfície. Comptarà amb 33 treballadors i ha suposat una inversió d’un milió d’euros finançada per AliExpress i les marques.

Oferirà productes sobretot tecnològics, però anirà incorporant noves categories

Oferirà productes tecnològics, petits electrodomèstics, articles de la llar, de cura personal, joguines i ‘wearables’. Els usuaris i clients podran provar articles en zones especialitzades, sobretot a la de ‘gaming’ i a la dels drons.

Disposarà de productes de marques com Huawei, Xiaomi, Samsung, Cecotec o Ecovacs i incorporarà 16 marques noves. Ara per ara, no comercialitzaran ni moda ni calçat, però Pisa ha assegurat que la botiga anirà afegint noves categories i s’adaptarà a les necessitats del client.

Les primeres mil persones s'emportaran un regal

La primera botiga física d’Aliexpress, situada al centre comercial Xanadú a Arroyomolinos, a Madrid, compta amb 740 metres quadrats. L’obertura d’una segona botiga a Barcelona s’emmarca en l’estratègia de potenciar el vincle dels clients en un punt de venda físic i crear un pont cap a una possible expansió a Europa.

L’obertura de la botiga se celebrarà aquest divendres 29 de novembre a les dotze del migdia, coincidint amb el Black Friday, i comptarà amb la presència del futbolista Luis Suárez. Les primeres mil persones que visitin la botiga rebran un regal, que pot ser una moto elèctrica, cafeteres, aspiradores o telèfons mòbils.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari