Toni Clapés i el seu equip reben una magnífica notícia

Versió RAC 1 assoleix 238 mil oients en aquest últim EGM de l'any

Toni Clapés recollint el premi Ondas el 2014
Toni Clapés lidera tot i la seva baixa   | CatalunyaDiari

Tot i la baixa de Toni Clapés, Versió RAC 1 continua liderant amb unes dades d'audiència molt bones segons l'últim EGM de l'any.

Versió RAC 1 líder absolut

Ja està aquí l'últim EGM de 2019, que deixen beneficiats i perjudicats. Com és habitual aquestes dades de final d'any suposen un balanç general de tot l'any. El gran vencedor d'aquesta recta final d'any ha estat Toni Clapés, el comunicador que continua liderant, encara que continua de baixa per malaltia. Versió RAC 1 assoleix 238 mil oients, superant amb molta diferència els seus perseguidors. RAC 1 està d'enhorabona, ja que els seus programes segueixen liderant. La nota negativa és per l'APM ràdio que només arriba a 45 mil oients, molt lluny del programa de Clapés. 

El català Toni Clapés pot estar molt orgullós del seu equip, que ha mantingut el lideratge tot i la seva baixa.  Cal recordar que el passat 9 d'octubre el conegut locutor de RAC1 s'acomodava indefinidament degut a una malaltia que l'obligava a deixar la feina temporalment per poder-se recuperar.  L'última aparició pública de Toni Clapés, després d'una primera intervenció mèdica, va ser el passat 10 de novembre, quan va penjar al seu Instagram una fotografia on apareixia al costat d'un cartell promocional de Leo Messi en el nou espectacle del Cirque du Soleil, 'Messi10'.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari