YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alpicat tanca equipaments municipals davant els casos de Covid-19

A més, el municipi també ha pres la decisió de suspendre totes les activitats fins al pròxim 9 d'abril

L'Ajuntament d'Alpicat ha acordat aquest divendres la cancel·lació de totes les activitats i el tancament dels espais i equipaments municipals fins al 9 d'abril. La decisió té lloc atenent les recomanacions i directrius del Departament de Salut arran del context de rebrot de covid-19 que està tenint lloc al municipi del Segrià en els darrers dies, amb l'objectiu que aquest disminueixi i s'estabilitzi. 

L'augment de la incidència va propiciar a principis de setmana una reunió entre el consistori i Salut per valorar la situació i ara s'ha acordat per Junta de Govern. La decisió afecta, entre d'altres, el 1r Open de Tennis i la Programació de Primavera de La Unió. L'Ajuntament d'Alpicat ha compartit una piulada a Twitter on es dona més detalls sobre els fets.

Dràstiques mesures per frenar el coronavirus

L'Ajuntament d'Alpicat reforçarà els missatges de sensibilització per al compliment de les mesures de prevenció, incloent el reforç de les accions destinades a la reducció de la interacció social, amb el suport dels agents municipals i de la Creu Roja

D'aquesta manera, es restringeix al públic espais i equipaments municipals com són les instal·lacions esportives, exceptuant per fer-les servir per a competicions federades sense públic. També es tanquen tots els parcs i jardins municipals, incloses les zones d'esbarjo per a gossos.

Les mesures entren en vigor a partir de dissabte fins al 9 d'abril

Se suspenen totes les activitats culturals, esportives o similars que faci l'Ajuntament directament o per tercers en instal·lacions municipals; es tanca la Biblioteca Municipal, excepte per a préstec,; i l'escola municipal de música i les activitats extraescolars del col·legi, que es faran de forma telemàtica.

Les mesures entren en vigor a partir de dissabte fins al 9 d'abril, sense descartar que es puguin prorrogar si les circumstàncies ho aconsellen. Des de l'Ajuntament s'ha fet una crida a la població perquè respecti les restriccions i es redueixi al màxim la interacció social.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari