Muntatge amb rambla de Barcelona plena de gent passejant i cercle vermell amb el tiktoker Alejandro Mesa

Un alumne xinès confessa la ciutat d'Espanya que més li ha agradat: és a Catalunya

Un professor manté una conversa amb un dels seus alumnes mitjançant un vídeo que ja arriba a les 24.000 reproduccions en un dia

Chen és un alumne de nacionalitat xinesa que estudia espanyol al Japó. En una de les classes i després d'haver viatjat a Espanya, el professor li fa una pregunta: Què t'ha agradat més del país?

Chen respon que “ha estat Barcelona”. L'alumne indica que ja havia estat una altra vegada i es va quedar meravellat amb la Sagrada Família. En la segona visita a la ciutat comtal va tenir la sort de poder visitar el Parc Güell.

Quan el professor li pregunta per Madrid, Chen respon que també li “havia agradat, però feia molt de fred”. El català itiktoker Alejandro Mesa, ha viralitzat una conversa amb un dels seus alumnes. Ho ha fet mitjançant un vídeo que ja arriba a les 24.000 reproduccions en un dia, i més de 1.000 likes. Els comentaris han estat molt diversos i alguns que altres una mica dispars.

El professor que va arribar al Japó i es va viralitzar pels seus vídeos a TikTok

Alejandro Mesa (@buenosdiasporcierto) és un tarragoní de 29 anys, creador de contingut i professor d'espanyol al Japó. Va aterrar al país nipó el mes de setembre per fer classes en una acadèmia sense ànim de lucre.

En pujar a l'avió estava terroritzat, però a poc a poc s'ha anat adaptant a la cultura del país. Venia per a sis mesos, però al març li han proposat de renovar el contracte. Actualment, s'ha convertit en un dels creadors de contingut més originals per la seva manera de fer les classes.

Els alumnes asseguren estar encantats i els seus seguidors van augmentant cada dia. El seu compte de TikTok ha anat acumulant milers de seguidors fins a assolir els 45.000 en tan sols uns mesos. A més a més, molts dels seus vídeos s'han viralitzat i ja acumulen més de 300.000 visites.