IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Álvaro Ojeda fracassa intentant provocar diversos catalans al FITUR

El periodista andalús s’ha dedicat a posar llaços de la bandera espanyola a les persones que estaven a l’estand de Catalunya

Álvaro Ojeda ha regalat llacets de la bandera d'Espanya a l'estand de Catalunya de la fira FITUR | Twitter

Álvaro Ojeda és un reconegut i polèmic personatge mediàtic que col·labora actualment com a periodista a ‘OK Diario’, dirigit per Eduardo Inda. El periodista andalús s’ha dirigit a la fira de turisme FITUR, a Madrid, per regalar llacets de la bandera d’Espanyaa treballadors i clients que es trobaven en aquell moment a l’estand de Catalunya. Posteriorment ‘OK Diario’ ha penjat a les xarxes socials el que ha anomenat «la col·lecció de ‘zascas’ de Álvaro Ojeda a un independentista en l’estand de Catalunya».

Cal remarcar, que a les xarxes socials moltes persones han manifestat que Ojeda no ha aconseguit el seu objectiu de deixar malament a les persones a les quals li oferia el llaç en qüestió i molt menys ha aconseguit fer-li ‘zazcas’ a un independentista. També li han dit «mamarratxo sense escrúpols» o han assegurat que és algú amb «evidents problemes mentals»

Ojeda ha discutit amb un empresari de la fira FITUR per no voler dur el llaç amb la bandera espanyola | Twitter

 

Ojeda se sorprèn que la gent li accepti el llaç de la bandera espanyola

Durant el vídeo Ojeda decideix anar a l’estand de Catalunya, que assegura que «és Espanya» per col·locar «llacets de la bandera espanyola, ja que si estan dins de Catalunya, estan a Espanya». Així, l’andalús comença a col·locar llaços a les persones que estan treballant a l’estand, les quals li accepten el regal sense problemes, se’l deixen col·locar i inclús alguns li han fet un petó quan Ojeda ho ha demanat.

Durant tot el vídeo Ojeda es mostra sorprès amb la resposta dels diversos entrevistats, però no deixa d’intentar increpar-los. Al final del reportatge Ojeda es troba amb un empresari de l’Empordà que li diu que no se la posarà al que el periodista respon: «Li fa fàstic, ha posat cara de fàstic». L’entrevistat li respon que en cap moment ha dit això i que únicament no se la vol posar, perquè no li representa. Davant aquesta resposta Ojeda assegura que «Catalunya no és res com Espanya» i acaba amenaçant sobre l’ascens d’ultradreta al govern.


Comentaris

envia el comentari