Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
'La oreja de Van Gogh' i Amaia Montero

Amaia Montero i 'La Oreja de Van Gogh' ploren massa aviat la mort de Txabi

El grup ha rebut un cop dur després de la mort del seu company de gires, Txabi Sarra
'La oreja de Van Gogh' i Amaia Montero
El grup plora la pèrdua de Txabi Sarria, el tècnic de llum i de so que els acompanyava a cada gira | GTRES

Amaia Montero i 'La Oreja de Van Gogh' van rebre un cop dur el passat divendres 31 de juliol després de conèixer la mort de Txabi Sarra als 53 anys, el tècnic de llum i so que acompanyava al grup a cada concert. Txabi va treballar amb ells des de la seva primera gira l'any 1999 amb l'àlbum 'Dile al sol', i tots el consideraven un gran amic

Emotives paraules d'acomiadament

Tant Amaia com 'La Oreja de Van Gogh' han publicat als seus perfils d'Instagram la mateixa fotografia de Txabi en blanc i negre. D'aquesta manera han volgut acomiadar-se del tècnic públicament, compartint també unes emotives paraules. 

«Mai oblidaré tots aquests diumenges en què quan tornàvem dels concerts a casa, venies al meu costat amb els teus auriculars escoltant els partits de La Real i el content que et posaves quan marcaven gol. I com aquest, tants i tants records  durant tants anys. Com a professional eres excepcional però com a persona, únic. És molt difícil trobar-se a la vida a gent tan bona amb un cor i uns valors com els teus. Bon viatge al meu estimat amic Txabi. Sempre et portaré als meus records i al meu cor», escrivia Amaia. 

El grup donostiarra no ha estat menys i també ha volgut acomiadar-se del tècnic: «S'ha apagat la llum al nostre escenari. Avui és el dia més trist. No hi ha consol per a nosaltres, només plorar al company, plorar a l'amic. Txabi, 'A les alades ànimes de les roses de l'ametller de nata et requereixo que hem de parlar de moltes coses, company de l'ànima, company'. Fins sempre, amic». 

Però no han estat els únics artistes que han volgut acomiadar-se de Txabi Sarra. Aquest també va acompanyar a cantants com Mikel Erentxun o Álex Ubago. «Avui ens ha deixat Txabi Sarra, company en les meves primeres gires que ens il·luminava com ningú a l'escenari però tot ho feia amb la seva  bondat i forma de ser. Tot l'ànim i força del món per a la seva família i amics. Bon viatge amic», escrivia Álex Ubago.