Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Amazon crearà 600 llocs de treball fixos arreu de l'Estat aquest 2019

El gegant del comerç arribarà a finals d'any amb 5.400 empleats a Espanya

La companyia invertirà en crear nous llocs de treball a Espanya | Cedida

 

La multinacional nord-americana  Amazon ha anunciat aquest divendres que crearà 600 llocs de treball fixos aquest 2019 a l'Estat, i per tant el gegant del comerç arribarà a finals d'any amb 5.400 empleats a Espanya. Entre les feines que es crearan s'inclouen des d'enginyers i desenvolupadors de software fins a científics de dades, experts en aprenentatge automàtic i serveis al núvol.

L'Estat és «el nucli del talent global»

L'empresa també ha destacat que es necessiten persones per dur a terme tasques en «llocs de treball inicials». La responsable d'Amazon a Espanya i Itàlia, Mariangela Marseglia ha dit en declaracions recollides en un comunicat que «Espanya s'està convertint en un important nucli de talent global» per la companyia de comerç electrònic amb seu a Seattle. L'empresa no ha detallat territorialment on aniran a parar els nous treballadors.

Amazon té actualment dos centres de desenvolupament a Espanya, un a Barcelona i l'altre a Madrid, el qual ha anunciat que està ampliant, amb un nou equip que es dedicarà solament a les tecnologies Kindle i llibres, amb previsió de contractar a 200 nous treballadors fins a finals de 2020.  Actualment,aquests centres donen feina a més de 270 persones dedicades al que companyia anomena 'Amazon Business' i hi formen part els treballadors que es troben en els departaments de negocis, expansió internacional, tecnologies i l'aprenentatge automàtic.

També et pot interessar...