YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paco, l'amo d'un petit bar que ha ja donat diversos premis: «He perdut el compte»

El bar de la Rinconada, a Sevilla, ja va repartir un segon premi del Nen i diversos premis de la Bonoloto i la Primitiva

86986 ha estat el primer cinquè premi de la Loteria de Nadal 2020
Diverses administracions de Sevilla han repartit milers d'euros del cinquè premi | Catalunya Diari

«Em diuen Paco el de la sort». Així, ple de felicitat, parla el propietari del bar 'Paco de la Rinconada', a Sevilla. Aquest local ha venut diversos dècims del 86.986, premiat amb un dels cinquens premis de la Rifa Extraordinària de Loteria de Nadal 2020. No sap quants, exactament, tot i que són almenys «tres clients».

Augmenta així la fama d'aquest bar sevillà, on el 2017 ja va repartir un segon premi de la Rifa Extraordinària del Nen, a més de diversos premis de la Bonoloto i la Primitiva durant els últims anys.

El propietari del bar 'Paco' ha assegurat a Europa Press que almenys tres clients tenen el 86.986 que s'ha emportat un dels cinquens premis. El cinquè premi de la Loteria de Nadal està valorat en 60.000 euros a la sèrie, és a dir, 6.000 euros el dècim. Milers d'euros, per tant, que tornen a caure en aquest bar sevillà.

El número premiat, un dels primers que han cantat els nens de Sant Ildefons en el sorteig que té lloc aquest matí al Teatro Real de Madrid, va ser venut al bar sevillà «per màquina», de manera que el seu propietari assegura desconèixer exactament el nombre de dècims d'aquest número venuts des del seu negoci.

«No sabem quants dècims hem venut, si 20, 30 o 50», ha dit el propietari del bar visiblement emocionat. En declaracions a l'agència de notícies, ha confirmat que tres clients de l'establiment han anunciat la possessió de dècims amb el número, tot i que també han demanat discreció.

El 86.986 ha estat el premi més matiner del sorteig de la Loteria de Nadal 2020, i ha estat venut en tres administracions de Sevilla. Ho han cantat les dues nenes de Sant Ildefons tot just uns minuts després d'haver començat el sorteig. La sort ha volgut que alguns dels dècims premiats fossin venuts, de nou, al bar 'Paco'.

No és la primera vegada que el seu propietari reparteix un premi de la loteria nacional. Ja emporta deu, i fins i tot un segon premi fa quatre anys. El número premiat també ha estat distribuït a l'Avinguda Las Villas de Cuba 4 i en Asunción 70, totes dues a la capital.

La Grossa cau a 'Doña Manolita'

Poc més d'una hora després s'ha cantat el tercer premi, el 19.371, que també s'ha venut a Sevilla. Ha estat en l'administració del carrer Ciudad de Montilla, on es va vendre un sol dècim del número premiat. El tercer premi de la Rifa Extraordinària de Loteria de Nadal està dotat de 500.000 euros a la sèrie, 50.000 per dècim.

L'últim premi en ser cantat ha estat la grossa de Nadal, que aquest any ha caigut en el nombre 72.897. El primer premi rep 4.000.000 d'euros a la sèrie, que són 400.000 euros per dècim. Queda per descobrir el segon, valorat en 1.250.000 euros, 125.000 euros cada dècim. També un quart premi i dos cinquens premis.

En el cas de la Grossa també cau en una administració cèlebre, la madrilenya 'Doña Manolita', on ja han caigut molts premis grans de la Loteria de Nadal els anys anteriors. La fortuna també ha somrigut als que van comprar el desè en l'administració número 4 del Carrer Príncep de Granada. La Grossa també ha caigut a Punta Umbría (Huelva), Boñar (Lleó), Reus (Tarragona), O Grove (Pontevedra) i Zurbarambarri (Biscaia).

Els agraciats podran cobrar el premi a partir d'aquesta tarda. Els que hagin obtingut un premi inferior a 3.000 euros pot cobrar en qualsevol administració, mentre que per a premis superiors cal acudir als bancs del BBVA, CaixaBank, Santander o CECA. Els premis inferiors a 40.000 euros estan exempts d'impostos, mentre que a la resta Hisenda es quedarà el 20%.


Comentaris

envia el comentari