Amplien a tres dies el permís penitenciari d'Urdangarín

El jutge reconeix el «bon aprofitament» del programa per part del reclús

El Jutjat de Vigilància Penitenciària de Valladolid ha estimat la petició formulada per Iñaki Urdangarín i ha decidit ampliar a tres dies setmanals les seves sortides autoritzades de la presó avilesa de Brieva perquè desenvolupi la tasca de voluntariat a la llar 'Hogar Don Orione', a la localitat madrilenya de Pozuelo de Alarcón.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia en un comunicat recollit per Europa Press, el jutge ha estudiat els «informes favorables» que reflecteixen el «bon aprofitament» del programa per part del reclús pel qual entén que «no hi ha cap inconvenient» per a ampliar de dos a tres les sortides setmanals sol·licitades.

L'últim permís llarg va ser per les festes de Nadal

Recordem que l'últim cop que Iñaki Urdangarin va poder gaudir d'uns dies seguits de permís fora de la presó va ser per les festes de Nadal, on va aprofitar per estar al màxim amb la seva família, la seva dona la infanta Cristina i els seus quatre fills, que es trobaven a Vitòria. Va passar amb ells des el dia 24 de desembre fins el 28, quan va haver de tornar a la presó. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari