Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco

Ana Rosa torna a crear polèmica amb el seu atac a Quim Torra

La periodista no ha tingut gens de por a dir el que pensa

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa torna a crear polèmica amb el seu atac a Quim Torra | Telecinco

Ana Rosa continua fent parlar molt, i és que la presentadora ha reprès la nova temporada amb molta força. La periodista continua donant canya, i en els últims dies s'està mostrant molt dura.

La líder dels matins a Telecinco sempre ha estat molt crítica amb diversos polítics. El seu estil és clar, i és que mai calla res. Recentment ha estat molt qüestionada per les seves múltiples crítiques al Govern per la gestió del coronavirus.

Així les coses, Ana Rosa ha revolucionat a les xarxes amb les seves dures i contundents paraules sobre Quim Torra. Segons sembla, a la periodista li ha semblat molt malament que el català recomanés no viatjar a Madrid.

És per aquest motiu que la presentadora ha volgut iniciar el seu programa enviant un sonor 'zasca' al president de la Generalitat. «Quim Torra ha demanat als catalans que no viatgin a Madrid. Potser ho diu per si ha de venir al Tribunal Suprem a recollir la sentència per la seva inhabilitació», ha dit la presentadora deixant a tots els seus companys amb la boca oberta.

Ana Rosa s'oblida del guió 

«S'imaginen si això fos a l'inrevés, la que s'hauria muntat?», s'ha preguntat en directe Ana Rosa Quintana. Però aquesta no ha estat l'única cosa que ha dit, ja que la periodista ha continuat arremetent durament contra el President de la Generalitat.

Ana Rosa sempre ha criticat totes les declaracions polèmiques de Quim Torra, i aquesta vegada no ha estat menys, ja que com sol passar, la presentadora ha esclatat i ha deixat anar un altre dur atac cap al president de la Generalitat.

«La que s'hauria muntat si hagués estat a l'inrevés! Sobretot amb la situació que té, que li queden un dia o dos...», ha resolt Ana Rosa, deixant caure que el futur del català penja d'un fil respecte a l'última sentència del Tribunal Suprem, tal com ha apuntat 'El Confidencial'.

Posteriorment a això, al costat de la resta de companys de plató com Patricia Pardo —o telemàticament amb la catalana Mayka Navarro—, la presentadora ha volgut deixar clar que és molt important que tots els espanyols respectin totes les mesures de seguretat, així com és imprescindible l'ús de la mascareta.