YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Rosa, sobre els presos i l'independentisme: «Han fracassat. No té cap sentit»

«L’independentisme ha fracassat. No existeix la independència i hi ha moltes empreses de Catalunya que han marxat», ha dit la presentadora

Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco
Ana Rosa Quintana ha tornat a parlar sobre els presos independentistes   | Telecinco

Ana Rosa dispara amb bala. La presentadora de Telecinco ja ha deixat clar en més d’una ocasió que no és de les que es mossega la llengua i, en ple debat sobre com adequar els efectes de la pandèmia al Nadal, ha optat per tornar a parlar obertament del procés independentista i els presos catalans. «Té sentit que els presos del procés continuïn a la presó després de 3 anys? Crec que no. No té sentit», ha comentat.       

En aquesta línia, la periodista ha volgut anar més enllà i incidir en una polèmica que feia temps que no abordava. «L’independentisme ha fracassat. No existeix la independència i hi ha moltes empreses de Catalunya que han marxat», ha dit mentre assegurava: «A Catalunya s’ha creat un mite de l’independentisme que no existeix. Puigdemont continua fora i no pot entrar, i molts d’ells segueixen a la presó».            

Ana Rosa ha volgut refermar el seu discurs assegurant que «l’independentisme ha fracassat» perquè, entre altres coses, Esquerra Republicana ha acabat pactant els pressupostos de l’Estat amb el PSOE

«No hi ha independència, a la gent sembla que se li oblidi»

Ana Rosa, així mateix, ha volgut tancar el seu punyent discurs amb un missatge contundent: «No hi ha independència, a la gent sembla que se li oblidi». Les paraules, que ha agafat a molts a contrapeu, de ben segur que no agradaran als presos independentistes.     


Comentaris

envia el comentari