YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Anabel Pantoja, ingressada d'urgència en un hospital per un seriós problema de salut

La jove podria necessitar intervenció quirúrgica

Anabel Pantoja en directe a 'Sálvame' des de les Canàries a través d'Skype
Anabel Pantoja sovint participa a 'Sálvame' fent videotrucades des de la seva residència a Gran Canària | Telecinco

Malgrat que Anabel Pantoja fa mesos que no acudeix presencialment al seu lloc de treball en 'Salva'm' i Telecinco, la neboda d'Isabel Pantoja no deixa d'estar d'actualitat i encara que sigui per motius molt desagradables, no hi ha tarda que no es parli d'ella en les converses de Jorge Javier Vázquez. Quan es va declarar el primer estat d'alarma, Anabel es va confinar a la seva casa de Gran Canària, impedint així poder acudir a Madrid per a poder dur a terme el seu treball a la televisió.

El programa li va proposar una alternativa i va acabar realitzant connexions i seccions a través de videotrucades, unes intervencions que s'han dilatat en el temps per nous imprevistos que ha sofert la col·laboradora i que l'han obligat a modificar les seves rutines diàries. Anabel es va lesionar un turmell i com a conseqüència no podia pràcticament caminar i es desplaçava amb crosses. Això de nou li va impedir poder viatjar sola amb avió i moure's amb llibertat.

Ara, gairebé mig any després i quan crèiem que la seva tornada a la televisió estava molt a prop, sembla que encara haurem d'esperar un temps més. Carlota Corredera traslladava avui als espectadors de 'Sálvame' que la jove havia estat ingressada d'urgència en un centre hospitalari.

En un principi, pensaven que era un esquinç

Tots els seus companys han cregut en un primer moment que el seu ingrés podia guardar relació amb la seva lesió física però no. El motiu és totalment aliè i molt preocupant per a la interessada. Segons sembla, la col·laboradora fa dies que no pot anar de ventre i això li ha provocat un gran malestar en l'abdomen que l'han portat a romandre a l'hospital de Gran Canària perquè els facultatius puguin seguir de prop la seva evolució.

Encara que la col·laboradora s'ho ha pres amb humor i ha pujat una fotografia a la seva habitació, indicant que estava sofrint un «'pantoatasc'», els metges s'ho han pres amb menys riures i han estat molt severs amb el seu pronòstic. Si la col·laboradora no evacua en un termini de 72 hores, haurà de ser intervinguda via quiròfan.


Comentaris

envia el comentari