Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carla Puig i Andrea Falcón al 'Zona Franca'

Andrea Falcón: l'exjugadora del Barça que ha demanat matrimoni a la seva nòvia a TV3

Andrea Falcón ha demanat matrimoni a Carla Puig en ple programa

Al 'Zona Franca' de TV3, presentat per Danae Boronat, hi tenen lloc tota mena d'efemèrides. N'hi ha de divertides, però també s'hi presencien moments vertaderament dolços. Aquesta última situació és la que han pogut viure els teleespectadors de TV3 de la mà d'Andrea Falcón i de Carla Puig. 

Molts seguidors del futbol femení català segurament coneixeran Andrea Falcón. La jugadora de futbol professional del Club Amèrica s'ha llaurat una carrera esplèndida que l'ha portat a la fama dins del món del futbol femení. En efecte, entre el 2013 i el 2016 va estar jugant a l'equip barceloní. Per tant, molts seguidors del futbol segurament en tindran un molt bon record. I és que amb ella van guanyar la Lliga F i la Copa de la Reina.

Però, el tema d'avui no és pas el dels seus triomfs al món del futbol, més aviat es tracta d'una notícia de caràcter més personal: Andrea Falcón es casa. 

Andrea Falcón demanant matrimoni a Carla Puig al 'Zona Franca' de TV3
Andrea Falcón es casa amb Carla Puig | TV3

«Només em queda fer-te una pregunta»

Els fets han tingut lloc al 'Zona Franca', on hi han assistit Andrea i la seva xicota, Carla, per parlar amb Danae Boronat. Andrea estava parlant de com van viure el confinament durant la covid i, finalment, s'ha decidit a fer-li la petició. 

«Només em queda fer-te una pregunta», ha dit Andrea. Carla, la comunicadora catalana, gairebé no s'ho podia creure. «És broma?», no parava de repetir. Al seu voltant, tothom aplaudia pel feliç moment que han viscut les dues noies. A continuació s'han fos en un tendre petó, cosa que evidencia que la resposta de Carla és un sí rotund.

Segons la futbolista, la petició no ha estat un fet espontani, sinó que ho havia estat planejant des de feia setmanes. A més, Carla ha afirmat que ella ja havia tingut la idea de demanar-li matrimoni al programa. Ella, però, li havia respost que no ho fes. Ara, ja sabem per què li ho va demanar. 

Respecte al lloc on la celebraran, ambdues han estat d'acord que celebraran el casament a Catalunya. I és que Andrea ha destacat que li agrada molt la llengua catalana, però que no la parla perquè li faria vergonya «destrossar una llengua tan bonica». De totes maneres, segur que amb l'ajuda de la seva futura dona es llançarà a parlar més en català. Enhorabona per la parella!

Qui és Andrea Falcón? 

Andrea Sánchez Falcón, de 26 anys, és una futbolista professional que juga al club América de la Liga MX Femenina de Mèxic. La canària ha jugat al Barça en dues etapes. La primera, del 2012 al 2015, on va compaginar primer equip amb filial i va marxar davant la manca d'oportunitats. 

Anys després i —previ pas per l'Atlètic de Madrid— Falcón va tornar a Can Barça el 2019. Tot i això, Falcón no va tenir sort amb les lesions i, finalment, va optar per marxar al futbol mexicà. 

Falcón ha guanyat 7 Lligues, 2 Copes de la Reina, 1 Supercopa i 5 Copes Catalunya entre el FC Barcelona i l'Atlètic de Madrid. També és subcampiona d'Europa amb la selecció sub-17 i sub-19.