Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Laura Rosel no presentará 'El matí de Catalunya Rádio'

Laura Rosel: el seu divorci, mare soltera i a la recerca d'una nova feina

La periodista aviat canviarà d'aires

Laura Rosel és una periodista d'aquelles de raça. Originària de Sabadell, la locutora va fer el salt d'una ràdio local cap a RAC1, l'emissora més escoltada de Catalunya.

Allí va treballar-hi com a editora i presentadora de diversos espais radiofònics. De fet, a la feina la coneixien com la «dona biònica» perquè podia fer moltes coses alhora, gràcies en part a la seva capacitat d'organització.

Després del seu pas per RAC1, Rosel va fer les maletes i, dins del mateix Grup Godó, va presentar el '8aldia' de 8TV, en substitució de Josep Cuní. Finalment, la periodista va entrar en la cadena pública catalana per presentar-hi el 'FAQS', on treballava Ricard Ustrell.

Posteriorment, va deixar el seu càrrec com a presentadora de TV3i va passar a presentar 'El matí de Catalunya Ràdio' en les últimes temporades. 

Laura Rosel ja té substitut
Nou gir en la vida de la periodista | Catalunya Ràdio

Els amors de la seva vida

A part de la seva feina, Laura Rosel també té dues altres passions. Parlem de les seves filles, la Carlota (8 anys) i la Joana (11 anys), que van ser fruit del seu matrimoni passat. 

Pel programa 'Al Cotxe' amb l'Eloi Vila, va confessar com se sentia després del seu divorci: «S'està molt bé sense parella, així en general. He estat molts anys amb parella i em ve molt de gust estar sola», explicava la periodista. «Vull fer la meva, no donar explicacions, que ningú m'esperi i no haver d'esperar a ningú», afegia.

Per a Laura Rosel, estar soltera és tot un avantatge en aquest punt de la seva vida, i això no li impedeix poder gaudir d'ella, això sí, sempre ben acompanyada de les seves filles.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

'El matí de Catalunya Ràdio' ja té un nou presentador

Laura Rosel ja està en la recerca d'una nova feina. Segons diversos mitjans, Catalunya Ràdio ha decidit prescindir d'ella en l'espai de 'El matí de Catalunya Ràdio', després de tres temporades al capdavant del programa estrella.

En el seu lloc,  Ricard Ustrell serà el nou presentador a partir del mes de setembre.  El sabadellenc tornarà a Catalunya Ràdio per la porta gran, després d'abandonar 'El suplement' a causa d'una desavinença amb l'antic director de l'emissora, Saül Gordillo.

Però sembla que aquest canvi de direcció ha anat a favor seu perquè ja ha firmat l'acord amb el nou director de Catalunya Ràdio per fer-se amb el lloc de treball de Laura Rosel. 

Imatge de Ricard Ustrell durant 'Col·lapse'
Ricard Ustrell serà el nou presentador de 'El matí de Catalunya' | TV3