Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Helena García Melero a TV3

Helena García Melero, convidada sorpresa a la boda de Piqué: la seva verdadera relació

Sorpresa majúscula davant l'assistència de la periodista de TV3 al casament de Piqué

Tot just fa un parell de dies, Helena García Melero va sorprendre tots els seus seguidors i seguidores quan va publicar una fotografia al seu compte d'Instagram anunciant que anava de boda. Des del Catalunya Diari, vam poder descobrir que la de TV3 podria haver assistit a la boda de Marc Piqué.

Però quina és la verdadera relació entre la presentadora i la família Piqué-Bernabeu? Doncs bé, tot fa apuntar que Helena García Melero va ser una de les invitades a la boda de Marc Piqué, germà de l'ex del Barça, la qual va tenir lloc el dia de la revetlla de Sant Joan. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Helena García Melero a la boda de Piqué

La presentadora del 'Tot es mou' de TV3, es va convertir en el centre de totes les mirades quan va publicar una fotografia vestida de gala amb el següent text: «Quan la nit de revetlla vas de casament». Una frase que va encendre totes les alarmes, ja que aquell mateix dia se celebrava la boda de Marc Piqué. 

Així, Melero apareixia vestida amb un modelet molt atrevit, el qual consistia en un top de seda de color verd i plomes de color blanc i una faldilla llarga de colors molt primaverals. El cert és que la presentadora estrella de la televisió pública catalana anava espectacular. 

Una prova més que posava sobre la taula la possible assistència d'Helena García Melero en un dels casaments més esperats del 2023, és el dress code que demanaven els nuvis. «Les dones hauran d'anar amb vestits colorits, florits i amb calçat còmode. Es recomana no portar taló d'agulla».

I és que, tal com s'observa en la imatge, la periodista catalana complia tots els requisits referent a la vestimenta. A més, tal com s'ha pogut veure en diversos vídeos filtrats de la boda, Melero era una de les millors vestides de tot l'esdeveniment. 

Quina relació té Melero amb la família Piqué?

D'aquesta manera, davant aquesta sorpresa, hem pogut descobrir la verdadera relació entre Helena García Melero i la família Piqué-Bernabeu. Tal com publica el mitjà En Blau, la periodista és una gran amiga dels pares de Gerard Piqué, Joan Piqué i la Dra. Montserrat Bernabeu. 

Imatge dels pares de Gerard Piqué amb Clara Chía
Helena García Melero és amiga dels pares de Gerard Piqué. | Twitter

Ara, després dels recents rumors de boda entre l'exparella de Shakira i Clara Chía, haurem d'esperar per veure si Melero serà una de les convidades del gran esdeveniment. A veure si Gerard Piqué, després de veure el seu germà passar per l'altar, s'anima a fer-ho amb la seva actual xicota.