Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ángel Gaitán amb un símbol d'advertència

Ángel Gaitán alerta sobre una nova estafa a la compravenda de vehicles

Ángel Gaitán, molt seriós: adverteix sobre la importància de revisar els cotxes usats abans de comprar-los.

Ángel Gaitán, conegut influencer de l'automoció, ha tornat a denunciar un nou cas d'estafa a la compravenda de vehicles. Cada cop més, Gaitán rep al seu taller clients insatisfets que han comprat cotxes que no compleixen les seves expectatives. Aquests compradors solen recórrer a empreses de compravenda per estalviar diners, però acaben amb vehicles en mal estat.

Una de les estafes més comunes a la compravenda de cotxes

Un dels casos recents és el d'un client que va adquirir un Porsche Cayenne per 30.000 euros. El cotxe, lluny d'estar en el millor moment, va presentar múltiples errors.

“Als vuit mil quilòmetres va trencar el turbo i als quaranta mil, la caixa de canvis”, va explicar el client. Desesperat, va anar al taller de Gaità a buscar una solució.

Ángel Gaitán al seu taller
El famós influencer en el seu taller | Youtube: Ángel Gaitán

Durant una inspecció inicial, Gaitán va descobrir diversos problemes greus. “El motor té pèrdua de líquid refrigerant, el tap de l'oli està segellat amb massilla i la caixa de canvis està fent oli”, va comentar Gaitán. Va afegir que la instal·lació del canvi havia estat manipulada.

Gaitán va criticar la ITV per no detectar aquests problemes. “És increïble que a la ITV no es fixin en aquestes coses. Estem contaminant i tu no ho saps perquè confies a l'empresa que et va vendre el cotxe”, va assenyalar.

En molts casos, els compradors confien cegament als venedors i no corroboren l'estat del cotxe en rebre'l.

El client del Porsche va compartir la seva frustració per no poder tornar el cotxe ni contactar amb l'empresa venedora. Gaitán insisteix en la importància de revisar el vehicle abans de comprar-lo. “La meva recomanació és que, abans de pagar, porteu el cotxe a un mecànic encara que us costi mil o dos mil euros”, va aconsellar.

Finalment, Gaitán va calcular el cost de les reparacions necessàries per posar el Porsche en condicions òptimes. “Hem de treure el motor i la caixa, refer-ho tot i reinstal·lar el programari original”, va detallar. Va explicar que algunes modificacions havien estat fetes intencionadament per ocultar errors.

Aquest cas és un recordatori de la importància de verificar l'estat d‟un cotxe usat abans de comprar-lo. Gaitán, amb la seva experiència, continua alertant els consumidors sobre les trampes al mercat de compravenda de vehicles. Sempre oferint consells per evitar ser víctimes d'estafes.