Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Daniel Ferrer

Imatge del redactor Daniel Ferrer
e-mail icon

Daniel Ferrer (Barcelona, 1997). Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i també graduat com a Tècnic Instructor de Vela Lleugera per l'Escola de Capacitació Nàuticopesquera de Catalunya (ECNPC).

 

Va començar la seva trajectòria laboral en el món de la comunicació a Tac12, una productora de televisió de Tarragona, com a periodista multidisciplinari en pràctiques. A continuació, va continuar el seu camí exercint de community manager i assessor de premsa al departament de comunicació de l'entitat catalana GEPEC-EdC (Grup de Protecció dels Ecosistemes Catalans).

 

Apassionat del mar i la navegació, va completar la seva formació com a instructor en navegació a vela i esports de rem (Paddle-surf i Kayak). Gran part del seu temps lliure el dedica a navegar i continuar formant-se. És un gran apassionat dels esports, del món del motor i del fitness, i també dels esports de contacte amb la natura com el trekking o la pesca.

 

Actualment, els vents l'han portat a bon port i exerceix com a redactor a EDATV. Aquí escriu articles per mantenir-te informat de l'actualitat sobre bancs, pensions, el món del motor i l'astronomia.

Escriu sobre: Actualitat, Moda i consum, Seguretat social, Banc.

Autors relacionats: Aida Marqués.

Jorge Rey amb ulleres i expressió neutral apareix davant d'un mapa meteorològic colorit.
Pla curt de Roberto Braserio amb rostre seriós gesticulant amb les mans davant d'un mapa de calor en tons vermells i taronges.