Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge de CaixaBank, uns bitllets i tres regals

Caixabank regala 250 euros al juny: molt fàcil de reclamar

Caixabank atrau nous clients amb un incentiu de 250 euros i ofereix múltiples beneficis addicionals

En un esforç per atraure nous clients, Caixabank ha llançat una atractiva promoció: aquells que obrin un compte i domiciliïn la nòmina amb l'entitat rebran un regal de 250 euros. Aquest tipus d'incentius econòmics s'ha tornat comú al panorama bancari actual, reemplaçant els tradicionals regals tangibles com rellotges, vaixelles o televisors.

Fa uns anys, era usual que els bancs oferissin objectes de valor com a incentiu per atraure nous clients. Tot i això, avui dia, la tendència s'ha inclinat cap a premis en efectiu. En temps d'inflació, molts clients prefereixen rebre diners, que poden invertir o estalviar segons les necessitats.

Cartell negre amb el logo de CaixaBank
Caixabank ofereix diversos beneficis en domiciliar la teva nòmina | Europa Press

Alguns bancs encara ofereixen obsequis físics, com ara televisors de plasma, permetent als nous clients triar entre un regal tangible o una quantitat de diners.

Com Aconseguir el Regal de Caixabank

Per beneficiar-vos d'aquesta promoció de Caixabank, els clients han d'obrir un compte nòmina i domiciliar els seus ingressos amb el banc. Segons la informació a la pàgina web de Caixabank, els nous clients que domiciliïn una nòmina d'almenys 1.500 euros i facin servir la targeta poden obtenir els 250 euros. A més, han de domiciliar els rebuts per complir els requisits de la promoció.

Muntatge de l'oficina CaixaBank amb una imatge d'unes mans subjectant un mòbil amb l'aplicació de Bizum oberta
Els clients de Caixabank a més disposen de tota una sèrie de beneficis | Europa Press

Domiciliar la nòmina a Caixabank no només comporta l'atractiu regal de 250 euros, sinó també una sèrie d'avantatges addicionals. Els nous clients gaudeixen de l'emissió i el manteniment gratuïts de les targetes de crèdit, així com de l'administració gratuïta del vostre compte durant el primer any.

Amb accés a més d'11.000 caixers automàtics a tot Espanya, retirar diners és fàcil i convenient. A més, els clients poden realitzar transferències il·limitades a la UE sense cost addicional, obtenir certificats de forma gratuïta i gaudir de la negociació i compensació de xecs nacionals sense càrrecs.

Beneficis Addicionals per a Clients de Caixabank

Caixabank també ofereix als seus clients diversos beneficis addicionals en domiciliar la nòmina. Aquests inclouen la possibilitat d'obtenir un préstec nòmina de fins a 30.000 euros per a qualsevol necessitat. També poden avançar la nòmina fins a tres vegades (amb un màxim de 9.000 euros) i finançar la compra de tecnologia i electrodomèstics sense interessos ni comissions a través de Wivai.

Els clients de Caixabank que domiciliïn la nòmina també obtenen accés a la banca digital. Això els permet gestionar comptes i fer pagaments de manera ràpida i segura des de l'app o el web de Caixabank. A més, poden contractar assegurances MyBox amb una tarifa fixa durant tres anys, oferint una gestió financera integral i còmoda.

Caixabank ofereix una gamma de beneficis que fan que domiciliar la nòmina sigui una decisió intel·ligent i convenient per als consumidors.