Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb oficina del SEPE i cercle vermell amb mans sostenint bitllets d'euro

El SEPE té milers d'ofertes de feina molt populars a l'estiu: sous de 1.500 €

El SEPE inaugura la temporada d'estiu 2024 amb noves vacants de feina per treballar els pròxims mesos

Des del SEPE, les administracions locals o les comunitats de veïns estan contractant personal per a feines d'estiu. En aquest cas, calen 2.255 socorristes, així com 10.988 monitors per a campaments infantils.

D'aquestes ofertes crida l'atenció que estan publicades recentment, ja que van sortir a la llum aquest 4 de juny, i que els seus requisits són molt senzills. A més, ja es pot aplicar.

Requisits i salari d'aquestes ofertes del SEPE

De manera general, per accedir a aquestes ofertes del SEPE, l'única cosa que es demana és comptar amb el títol d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i tenir alguna formació específica. És el cas, per exemple, del Curs de Primers Auxilis.

Si parlem del salari, en cas de Siam Park, un socorrista pot arribar a guanyar 2.000 euros mensuals. Tot i això, la mitjana parteix dels 1.500 euros. Això dependrà de les hores de feina.

Vacants del SEPE per treballar de socorrista

A través del portal “Empléate”, el SEPE ha tret 13.947 vacants per a socorristes i monitors de campament. Com a dada a tenir en compte, en els casos d'activitats d'immersió lingüística, podeu sol·licitar comptar amb un B2 d'anglès.

Algunes de les vacants que més destaquen per treballar de socorrista són les següents:

  • Illes Balears i Barcelona: cal socorristes des del 8 de juny a l'1 de setembre. Salari de 16.000 euros.
  • La Rioja: es busca socorrista per a les piscines de Racó de Soto. Treball de jornada completa en horari d'11.00 a 21.00 hores. Cal curs homologat de socorrisme.
  • Castelló: busquen un professional de salvament aquàtic. Es valora titulació de tècnic esportiu.
  • Saragossa: se sol·licita un socorrista que sàpiga anglès per treballar en horari de 10.00 a 16.00 hores.
  • Formigal (Osca): una comunitat de veïns busca vigilant per a la piscina. Ofereixen contracte temporal “de temporada”, així com horari rotatiu de matí/tarda.
Uns alumnes d'esquena aixequen la mà, i al cercle, imatge del col·legi Estudi
Es busquen socorristes i monitors de campament infantils per aquest estiu | Getty Images, Web colegio Estudio

Vacants de treball com a monitor de campament

A més de les vacants de socorrista, al portal també s'hi pot trobar una gran varietat d'ofertes per a monitors de campaments. En aquest cas, cal destacar que en gairebé cap cal experiència prèvia.

Sí que caldrà tenir el títol de monitor o dinamitzador d'activitats d'oci i temps lliure. Així mateix, cal presentar el certificat de delictes sexuals. Aquestes són algunes de les vacants més cridaneres:

  • Madrid: Es necessiten 10 coordinadors per a campament. Salari de 600 euros. No cal tenir estudis superiors.
  • Biscaia: cal monitor de campament d'estiu. S'ofereix contracte d'un mes i es requereix B2 d'euskera i curs de monitor d'oci i temps lliure o títol de Grau en Magisteri.
  • Guadalajara: cal monitor de campament per al col·legi dels Salesians. S'ofereix contracte de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.
  • San Clemente (Conca): es busca monitor de campament d'immersió lingüística d'anglès amb horari de 9.00 a 14.00 hores. És necessari tenir titulació d'anglès i de docència.

Com accedir a aquestes ofertes de feina del SEPE

Si us interessa apuntar-vos a alguna d'aquestes vacants d'ocupació del SEPE, el primer que heu de fer és accedir al vostre portal “Empléate”. Aquí veuràs la barra de cerca, on podràs col·locar el nom del lloc que t'interessa.

Després de cercar, apareixerà una llista amb les vacants disponible. A sobre, també veuràs un altre cercador per incloure filtres segons les condicions laborals que t'interessen. Quan trobis la teva oferta, fes clic a “Inscriure'm” o “Visitar oferta” i omple.