▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Ángel Martín arrasa en emocionar-se pel cas Anna i Olivia: «Són nenes»

L'humorista català triomfa a Twitter amb els seus vídeos sobre actualitat

Ángel Martín és un dels humoristes més coneguts en el nostre país. El barceloní, que es va donar a conèixer amb Patricia Conde al programa 'Sé lo que hicisteis' de 'La Sexta', esta triomfant a les xarxes socials. Cada matí, Ángel Martín publica un vídeo d'un minut en què es dedica a informar sobre l'actualitat.

En aquests vídeos, que publica sota el títol 'Informativo matinal para ahorrar tiempo', Martín comenta tota classe de notícies d'actualitat amb humor. Aquesta iniciativa està arrasant a Twitter i l'humorista ha aconseguit augmentar els seus seguidors. De fet, el vídeo d'aquest divendres s'ha fet viral.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ángel Martín dona una lliçó en el seu vídeo d'avui 

L'humorista ha optat per no fer humor davant la notícia de la troballa del cos d'Olivia. Ángel Martín assegura que tenia diverses notícies preparades, però ha volgut reflexionar sobre el cas. El vídeo ha causat furor a les xarxes socials.

«Com he treballat a la televisió, l'informatiu d'avui vull fer-lo servir per a una cosa: són nenes, d'acord? Són nenes», afirma amb rotunditat. I afegeix: «No convertiu això en un campionat per veure qui pot explicar els detalls més miserables». «O en qui aconsegueix les fotos i els vídeos més emotius», ha afegit l'humorista català.

«No camufleu el morbo sota el rètol 'investigació' o 'última hora'», demana Ángel Martín.

Però també al·ludeix als mitjans digitals: «No busqueu 'clickbait' per ficar una publicació abans de veure el vídeo que heu muntat. No ho feu». «Si voleu tractar el tema, ho heu de fer sent totalment conscients que cada paraula, cada vídeo o cada imatge serà un cop al cor de la família», afirma.

«Poseu-vos en el seu lloc i tracteu el tema com si la nena fos la vostra filla, d'acord?», diu Martín, molt emocionat. 

Les xarxes socials aplaudeixen la seva actitud

Després del contundent missatge, Ángel Martín ha rebut molts aplaudiments. Les xarxes socials s'han omplert de missatges que lloen les seves paraules:

  • Gràcies per aquest recordatori. Que no facin un campionat de misèria, i que els espectadors no recompensin aquestes escombraries amb les seves visites. Si ningú veiés aquestes notícies, no les farien.
  • Saps una cosa, Àngel? El teu vídeo ha estat una de les coses més precioses que he sentit, he vist i sentit; gràcies, gràcies per aquesta lliçó que ens has donat. Mil gràcies; eternament agraït, sincerament. No ho sé, se m'ha ficat alguna cosa a l'ull...
  • El millor informatiu de la teva vida. Enhorabona per la teva senzillesa. A vegades és tan fàcil ser honest i net de cor... el fet de veure't emocionat m'ha fet recuperar l'esperança en què un millor periodisme és possible.

En definitiva, l'humorista Ángel Martín ha triomfat aquest matí. I ho ha fet, paradoxalment, amb el seu vídeo menys humorístic. Una reflexió que ja ha fet la volta a Espanya sencera.


Comentaris

envia el comentari