Angela Drobowolski, dona de Josep Maria Mainat a 'El Convidat'

Angela, la discreta parella de Mainat que volia acabar amb ell per quedar-se l'herència

Fa 12 aanys que es van casar i tenen 2 fills

Aquest dijous 'La Vanguardia' avançava que Angela Dobrowolski, dona de l'empresari català Josep Maria Mainat, havia estat detinguda i se l'investigava per haver intentat assassinar al seu marit i frustrar els tràmits del seu divorci tot obtenint una milionària herència.

Dobrowolsk, que està estudiant l'últim any de medicina, i hauria administrat insulina al seu marit, que és diabètic, mentre dormia provocant que aquest entrés en coma. Mainat va acabar dos dies ingressats a l'hospital fins que es va recuperar. A Angela se l'ha acusat de temptativa d'assassinat amb traïdoria.

12 anys de matrimoni i dos fills petits

El matrimoni comparteix casa a Sant Gervasi on viuen amb els seus dos fills petits. Precisament va ser en aquest domicili on ella va intentar posar fi a la vida del seu marit. Angela Margarita Dobrowolski Garrido va néixer fa 37 anys a Alemanya i fa 12 anys que es va casar amb Mainat amb qui té dos fills de quatre i vuit anys, Jana i Joan Ramón.

Fa uns 7 anys, el 2013, el matrimoni apareixia al programa de TV3 'El Convidat' presentat per Albert Om on Dobrowolski explica com havia conegut a Mainat. El va conèixer a Barcelona i ella es dedicava al màrqueting: «Sempre m'explicava que era molt famós», tal com recull 'MetrópoliAbierta'.

Ella reconeixia que el va sorprendre veure a Mainat amb 'La Trinca' perquè «xocava amb la imatge que jo tenia d'ell. Vaig conèixer una persona diferent. Quan veia vídeos, eren fantàstics, m'encantaven... però costava de creure. Crec que llavors no m'hagués agradat... M'agrades més ara».

El matrimoni no travessava el seu millor moment

Tot i compartir el mateix domicili, el matrimoni no estava travessant el seu millor moment i és que s'havien distanciat molt. De fet, dormien en habitacions separades i, a vegades, sopaven tots junts, en família, com va passar aquella nit.

Segons sembla, Angela hauria trobat un e-mail a la safata d'entrada del correu electrònic de Mainat on hi havia la petició dels tràmits de divorci. Aquest hauria estat, segons els Mossos d'Esquadra, el mòbil que hauria portat a Angela a preparar l'intent d'assassinat.