Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

Detinguda la dona de Mainat després d'intentar assaltar la segona residència del productor

Els veïns han avisat la policia en veure moviments sospitosos

Angela Dobrowlski, la dona del conegut productor de televisió Josep Maria Mainat, ha estat detinguda aquest dimarts al matí juntament amb el seu amant, Gabriel, per presumptament entrar a robar a casa de l'exmembre de La Trinca al seu domicili de Canet de Mar, segons han indicat les autoritats. Tots dos estan detinguts en una comissaria dels Mossos, que instruiran la investigació, i fonts municipals també han confirmat les detencions d'aquest dimarts a Europa Press, que s'han produït cap a les 9.30 hores.

Josep Maria Mainat ha explicat aquest dimarts que ha presentat una denúncia contra la seva esposa, Angela Dobrowolski, la qual ja es troba arrestada per un presumpte robatori amb força a la segona residència de Mainat: «Portava quatre dies intentant forçar la porta però no ho ha aconseguit, finalment ha decidit entrar per la teulada». En sortir de la comissaria de Mossos on ha presentat la denúncia, Mainat ha explicat en declaracions als mitjans que sobre les 6 hores les càmeres de seguretat han detectat moviment a la finca.

Podria haver intentat ocupar la casa

En preguntar-li al productor per què creia que havien intentat entrar a la residència, ha assegurat que podria haver intentat ocupar-la: «Per robar no crec, perquè no és una casa on hi hagi molta cosa a robar, és una segona residència i no hi ha quadres ni escultures ni res. Jo crec que aquesta seria una de les coses que la policia ha de posar sobre la taula però és una especulació».

En aquesta línia Mainat ha explicat que a través de les càmeres de seguretat ha vist com Dobrowolski ha intentat forçar la porta de la casa durant els últims dies, i ha assegurat que aquest dimarts «ha portat una escala» per pujar a la teulada i entrar per la terrassa.

La dona de Mainat segueix investigada per un presumpte intent d'homicidi

Cal no oblidar que Dobrowolski encara segueix investigada per presumptament intentar matar Mainat injectant-li insulina sabent que és diabètic, suposadament per conservar la seva part d'herència mentre estaven en tràmits de separació.

El 25 d'octubre, el jutge que instrueix la investigació li va imposar un ordre d'allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú, i va desestimar enviar-la a presó provisional, però sí que li va retirar el passaport i li va ordenar seguir presentant-se al jutjat una vegada per setmana.