Primer plan d'Àngels Barceló

Àngels Barceló parla del cas Luis Rubiales i fa una revelació: «No s'aguanta més»

La periodista s'ha pronunciat aquest dilluns

Després del 24 de juliol, Àngels Barceló s'acomiadava dels oients per començar les vacances. Aquest dilluns, coincidint amb l'inici de la nova temporada radiofònica, la catalana ha tornat als micròfons   i s'ha pronunciat sobre el cas Rubiales.

«Tornem amb la mateixa intensitat i voltatge polític com quan ens en vam anar. Aquests dies de descans ens han servit per agafar força, aire i afrontar la nova temporada amb forces, que les necessitarem», ha indicat la presentadora de la SER.

«Res serà igual per a nosaltres»

Després d'uns dies de vacances que han servit a la catalana per agafar força i aire per afrontar la nova temporada, la catalana ha llançat un dard a Luis Rubiales.

«S'ha acabat. Una frase que resumeix perfectament el canvi que ha experimentat aquest país, mentre la majoria estàvem de vacances. Perquè ha canviat, res no serà igual per a les nostres després del que va passar després de la victòria de la selecció al Mundial, i aquest és un gran al·licient per a aquesta nova etapa de la vida», ha indicat.

«Moltes coses canviaran gràcies a totes les que en un moment de les seves vides pronuncien aquesta frase perquè ja no aguanten més. També amb vostès vull compartir aquest canvi a la nostra societat. Vull caminar amb vosaltres per aquest nou camí que s'obre després de 's'ha acabat'», ha finalitzat.

En aquesta 'nova etapa', la presentadora espera continuar sent el matinal de referència dels seus seguidors: «Tant de bo siguem el refugi on els agradi parar, sempre tindrem recer per a vosaltres», ha indicat.

Barceló haurà de competir per fer-se un lloc entre Ustrell i Basté, que lluitaran des del primer dia per fer de la seva ràdio la més escoltada.