Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
horas

Els àngels ens envien missatges amb les hores

Els teus guies espirituals miren de comunicar-se amb tu a través del rellotge i dels números màgics
horas
Les hores invertides i hores mirall ens envien un missatge al voltant de l'amistat i l'amor, des del més enllà | Horóscopo Mágico

Hi ha molta gent que s'inquieta a causa d'una coincidència d'allò més peculiar: quan aixeca els ulls per mirar l'hora al rellotge, veu com els números són simètrics i, o bé l'hora i els minuts tenen el mateix número, o bé estan marcant números invertits. Realment quan té lloc això el teu àngel de la guarda t'està mirant d'enviar un missatge? Tot seguit, et revelem el misteri que envolta les hores invertides i les hores mirall.

En què consisteixen les hores invertides i les hores mirall?

Cal que comencem pel començament: què volen dir aquestes nocions tan misterioses —hores invertides i hores mirall?

Les hores mirall reflecteixen una mateixa xifra  a les hores i els minuts d'un rellotge digital, separades únicament per dos punts. Un exemple d'això seria 09:09. En canvi, les hores invertides són les que marquen dues xifres col·locades a la inversa, com ara 03:30. Aquest fenomen culmina quan el rellotge indica 00:00.

Avui volem aprofundir en un misteri que viu molta gent, que té tendència a veure hores invertides i hores mirall de manera sorprenentment freqüent. Aixecar els ulls i mirar l'hora just en el moment en què s'hi pot veure una hora invertida o una hora mirall podria ser una casualitat graciosa, però què passa si aquesta coincidència és massa habitual?

No és estrany que et posis a preguntar-te per què hi ha tantes coincidències, i si no podria ser que hi hagués una força superior, potser un àngel, que mirés d'enviar-te un missatge. Doncs t'hi acostes força. Continua llegint i en sabràs més coses.

Hores invertides i hores mirall, i el missatge que ens transmeten

Hi ha un pla diví que s'encarrega de marcar-te la missió i el destí, però les obligacions i l'enrenou del dia a dia sovint fan que no puguis parar prou atenció a aquesta mena de senyals. Per aquest motiu, aquestes coincidències a nivell del rellotge constitueixen tot un toc d'atenció a través del qual les forces celestials proven d'enviar-te un missatge rellevant.

I en aquest moment potser et demanes: de quina manera pots esbrinar allò que els àngels miren de comunicar-te per mitjà de les hores invertides i les hores mirall?

Una teoria ens parla del significat de les xifres i de la numerologia, cosa que podria tenir una clara aplicació pel que fa als teus lligams amb la resta de persones, als teus projectes, a les teves experiències amoroses, a la teva personalitat, al teu comportament i als teus somnis. Únicament hauries d'aplicar el significat de les xifres a l'hora invertida o l'hora mirall que se t'aparegui al davant.

Les hores mirall i els seus missatges

Hi ha una hora mirall cada hora del dia i, si hi coincideixes diverses vegades, mira ben atentament els missatges que et transmeten per mitjà del significat de les xifres. Per tal que ho tinguis més fàcil, et proporcionem una guia al voltant dels missatges que et transmeten les hores mirall.

horas
Els àngels et volen enviar missatges per mitjà de les hores, i t'han d'explicar una cosa rellevant | Horóscopo Mágico
 

00:00

A banda de representar el no-res, el zero també simbolitza un potencial il·limitat. El teu àngel de la guarda t'està avisant: t'hauries de desprendre dels pesos que t'estan condicionant, perquè cal que prenguis una decisió d'allò més rellevant.

01:01

Dins de la numerologia, el número 1 representa el lideratge i l'ambició. Si quan mires el rellotge marca aquesta hora, t'està animant a dur a terme els projectes que tinguis, amb una decisió més clara. Igualment, el teu àngel t'està dient que hi ha algú que t'estima, però igualment et parla de la solitud i l'aïllament.

02:02

El dos és un número que es vincula amb l'amistat, l'amor, la parella i la dualitat. Aquí, el teu vincle amb la resta de gent és més intens i, si quan mires el rellotge són les 02:02, hauries d'escoltar els àngels: podria ser que hi hagi algú que t'estigui amagant alguna cosa. Vigila amb tot allò que sigui ambigu.

03:03

Si el rellotge marca les 03:03 quan el mires, t'està transmetent un missatge d'allò més rellevant: no et refiïs de ningú del teu voltant. Aquesta xifra simbolitza la sociabilitat i la comunicació, però el teu àngel vol avisar-te del perill dels vincles tòxics i mira de dir-te que t'activis.

04:04

Una hora mirall que simbolitza la violència, la força, el joc de poder i les advertències, perquè el 4 és un número que es relaciona amb la intransigència i la rigidesa. En cas que vegis aquesta hora de forma repetida, alerta: hi ha alguna persona que conspira contra tu d'amagat.

05:05

Alerta: aquesta hora es tradueix en quelcom totalment interessant: hi ha alguna persona que coneixes que està boja per tu. Ara bé, el número 5 també es relaciona amb les idees visionàries i l'expansió. Viu amb els peus a terra.

06:06

Un número que es vincula amb la gent amorosa, lleial i sensible. Si veus les 06:06 al rellotge sovint, para atenció: el teu àngel t'encoratja a estimar-te més per tal de poder dur a terme la teva evolució, i et mostra que ets molt important per a algú.

07:07

Es tracta del número de la saviesa i l'intel·lecte. Per això el teu àngel, per mitjà d'aquesta coincidència horària, et diu que facis servir tot el coneixement que posseeixes sobre tu mateix per tal de treure-li suc. I alerta: hi ha algú amb els ulls clars que té algun sentiment especial pel que fa a tu.

08:08

Apropia't de la teva vida: el número 8 amaga aquest missatge a través d'aquesta hora mirall. És una xifra que simbolitza l'ambició, els diners i l'audàcia. Se t'acosta un canvi de grans dimensions, però evita confiar-te: les coses podrien girar-se en contra teva de manera sobtada.

09:09

El número 9 normalment s'amaga al darrere de l'humanisme i la recerca. Es tracta d'una xifra que té un lligam amb les coses ideals i altruistes. El teu àngel de la guarda, per mitjà d'aquesta hora mirall, et diu que miris de rebaixar la teva vanitat i que donis més coses positives a la resta de la gent. No et falta gaire perquè una amistat molt bonica t'arribi. 

10:10

Aquesta hora amaga un missatge carregat de positivisme: l'amor ha arribat! Et mostra l'arribada de la sort i la confiança en un mateix, i el teu àngel t'envia un missatge per tal d'indicar-te que hi ha algú que està enamorat de tu i que hauries de mirar d'aconseguir esbrinar quin és el bon camí.

11:11

Tal com passa amb les hores mirall 22:22 i també 00:00, es tracta de moments molt rellevants perquè es produeix la coincidència de quatre dígits de cop. Les 11:11 es relacionen amb una potenciació extrema de l'amor, i els àngels t'avisen del fet que podries experimentar un gran patiment.

12:12

Vigila amb aquesta hora màgica, perquè es tracta del millor moment per demanar un desig. En aquest instant s'obre un ventall d'oportunitats enorme, i els àngels et diuen que aguditzis la teva intel·ligència i l'astúcia per tal de treure tot el suc al potencial que tens.

13:13

Es tracta d'una hora mirall que materialitza el compliment dels desitjos i que fa que estiguis més a prop dels somnis. Et proporciona una recompensa als esforços i una satisfacció personal. Igualment, t'indica que hauries d'establir una connexió amb el teu jo interior i que hauries de mostrar-te més espiritual.

14:14

Toca insistir i tornar a guanyar confiança en tu. En cas que hagis tingut alguna mena de fracàs o que sentis frustració i vegis sovint aquesta xifra al rellotge, alerta: continua provant-ho perquè la clau de l'èxit es troba a la teva insistència.

15:15

En els casos en què connectis amb aquesta hora mirall molt sovint, caldria que et desfessis de les excuses i la mandra i que donessis pas i llibertat a la passió. Toca gaudir del magnetisme i el plaer. I vigila: estàs connectat o connectada amb la teva antiga parella de nou. 

16:16

Si el rellotge marca les 16:16 sovint quan el mires, els àngels et proporcionen un consell ben profitós: dins teu hi tens massa negativitat, i si arribes a expulsar aquests mals sentiments podràs atraure l'altra gent de manera més potent.

17:17

Vigila amb aquesta hora mirall: podria preveure l'arribada de problemes dins de la parella. Aleshores, probablement et demanes què pots fer-hi. El teu àngel de la guarda mira de comunicar-te que facis servir la força que dus dins per tal de superar qualsevol problema.

18:18

Una hora mirall que implica haver entès tot allò que implica l'amor, els sacrificis als quals equival i de quina manera pots gaudir-ne. Treu profit de la teva maduresa i dedica't a viure les teves pròpies relacions més relaxadament.

19:19

La paciència es recompensa, i en el moment en què veus repetidament les 19:19 al rellotge això vol dir que el teu àngel et diu que hauries de ser més pacient i que t'ho hauries de prendre tot amb més calma. Tingues present que el teu àngel hi és en tot moment per escoltar-te.

reloj
Les coincidències de les xifres del rellotge podrien dir-te alguna cosa important | Horóscopo Mágico
 

20:20

Es tracta d'una hora que et fa una invitació a la discreció: com més desapercebut passis, més cridaràs l'atenció. Si veus aquesta hora al rellotge, de fet, para l'orella i escolta allò que el teu àngel et diu: algú que t'agrada t'ensenyarà en què consisteix l'amor correspost.

21:21

El fet que al rellotge hi apareguin les 21:21 no només implica una coincidència, sinó que també t'anuncia l'arribada imminent d'alguna cosa important, d'una transformació que pot ajudar-te a la materialització de l'èxit. Obtingues el premi a tot l'esforç amb esperança.

22:22

Una hora mirall que serveix per avançar-te una trucada realment transcendental de qui t'agrada. Ara bé, igualment et demana que continuïs amb el teu esforç per tal d'ajudar la resta de la gent. Totes les coses bones que ofereixis et retornaran.

23:23

En realitat, aquesta hora mirall t'està demanant atenció: la teva parella requereix atenció, i tu hauries de comportar-te de manera més comunicativa i propera amb ella. Igualment, el teu àngel de la guarda també t'indica que no paris de creure en tu.

Les hores invertides i el sentit que tenen

En el moment en què fas un cop d'ull al rellotge i es produeix l'aparició d'una hora invertida, pots aprofitar també el consell que et miren de fer arribar els àngels des d'una altra dimensió. Tot seguit, et proporcionem la guia pràctica que farà que puguis treure'n profit.

01:10

En cas que vegis sovint aquesta hora això t'indica que la bondat i l'amor s'instal·laran a la teva vida. Són dues benediccions que hauries de mirar d'acceptar amb humilitat per tal que et proporcionin totes les coses bones que et poden donar. Un fet positiu trastocarà la teva vida.

02:20

En cas que esperis el resultat d'alguna prova mèdica, una resolució judicial, la informació relativa a un projecte laboral o una decisió rellevant que afecti la teva vida sentimental, el fet de coincidir amb aquesta hora invertida et diu que vindran notícies positives.

03:30

Traspues magnetisme i atracció, de tal manera que hi ha algú que s'ha fixat en tu però no te n'has adonat. Desfes-te de tot allò accessori que fa que no puguis veure les coses que resulten transcendentals per a la teva vida.

04:40

Una altra hora que t'adverteix sobre la traïció. En aquesta ocasió, però, la persona protagonista de la traïció ets tu. Les forces del món celestial et diuen que deixis estar els enganys i les conductes deslleials. Mira de comportar-te de forma honesta amb l'altra gent, perquè les traïcions passen factura.

05:50

Estàs a punt de rebre una sorpresa d'allò més interessant, que transformarà el teu dia a dia en una aventura totalment fascinant. Ara bé, has d'obrir la ment i de preparar el cor  per totes les coses bones que han d'arribar. 

10:01

Si aixeques els ulls i veus les 10:01 al rellotge, des del més enllà estan provant de fer-te arribar un advertiment: la persona que t'agrada o la teva parella pensa en una altra persona. Per això, mira d'esforçar-te perquè et torni a oferir la seva atenció. 

12:21

Hi ha una conspiració que s'està formulant rere teu i, tot i que no ho saps, algú del teu voltant no parla bé de tu. En cas que vegis aquesta hora al rellotge, obre els ulls i ves amb compte, perquè els àngels et diuen que pots patir una traïció.

13:31

Has d'anar molt amb compte si sovint veus les 13:31 al rellotge, perquè aleshores això vol dir que et passarà alguna cosa dolenta ben aviat. Ara bé, no es tracta de res que no tinguis la capacitat de superar amb força de voluntat. Sigui com sigui, és millor que ho sàpigues.

14:41

Quan l'hora de les 14:41 apareix de manera recurrent al teu rellotge quan el mires, des del més enllà miren d'alertar-te perquè ben aviat trobaràs un objecte valuós, sentimental o material, i el podràs fer servir per tal d'omplir de satisfacció i abundància la teva vida.

15:51

En cas que observis les 15:51 al rellotge de manera habitual, para l'orella perquè els àngels t'han de dir una cosa: estàs provocant un sentiment de desig i amor preciós en algú, que desitja que te n'enamoris.

20:02

Dins teu hi ha una força meravellosa, ets una persona fantàstica, i no és estrany que hi hagi algú que et trobi a faltar en algún racó del planeta —potser ben a prop teu. Si no n'ets conscient i contemples aquesta hora al teu rellotge, tingues-ho clar: hi ha algú que et troba a faltar.

21:12

En el moment en què contemplis aquesta hora al rellotge, cal que pensis en el teu àngel de la guarda: es preocupa per tu, per la teva felicitat i per la teva seguretat. Serà més a prop teu que mai, i s'establirà un lligam d'allò més especial entre aquest ésser protector i tu.

23:32

Es tracta d'una hora invertida que guarda un consell d'allò més profitós: tot i que estimes algú en gran mesura, aquest individu juga amb els teus sentiments. Valora't més i evita que la gent es burli de tu.

També et pot interessar...

  • Qui són els mestres ascendits i què ens volen dir?
  • El despertar espiritual: definició, símptomes i conseqüències
  • Les canalitzacions espirituals i l'energia dels éssers de llum