Un agent dels Mossos d'Esquadra agafant l'escultura dels Jocs Olímpics recuperada a Barcelona

Anna, la catalana de 15 anys que va desaparèixer fa unes setmanes: «No vull tornar»

L'Anna Carrillo va desaparèixer el passat 14 de febrer de casa seva i, consegüentment, la seva fotografia i el seu perfil van fer la volta a les xarxes socials a Espanya

El passat 14 de febrer la policia anunciava la desaparició d'una menor a Sant Miquel de Fluvià, a l'Alt Empordà. Avui, l'Anna, de 15 anys, ha publicat un vídeo en què expressa que està bé i que va fugir de casa seva intencionadament. «Necessito ser lluny d'ells. No vull tornar».

L'Anna Carrillo va desaparèixer el passat 14 de febrer de casa seva i, consegüentment, la seva fotografia i el seu perfil van fer la volta a les xarxes socials a Espanya. Per aquest motiu, la família va posar una denúncia per trobar-la i els Mossos van iniciar una investigació.

Per sorpresa de la policia i de la seva família, l'Anna ha donat senyals de vida des d'un compte d'Instagram. La nena ha publicat un vídeo de set minuts en què explica «la situació per la qual me n'he anat de casa i per què he fugit de tot». «La meva mare és la responsable de fer creure tothom que estic boja i sóc problemàtica, només per estimar una família per sobre de la meva»

Aquesta família que, segons diu, posa suposadament per sobre de la seva seria la d'una amiga, amb qui es troba actualment sana i estàlvia. Al vídeo vol desmentir les informacions falses difoses a les xarxes socials, com ara aquelles que asseguren que «estic segrestada, que m'han drogat». «No dono senyals de vida perquè no val per res, perquè no m'ajuden, ningú em fa cas, ningú em va fer cas en el seu moment, no me'n faran ara», afegeix la nena.

Rumors sobre un xicot

Tanmateix, ha donat un petit missatge d'esperança: «Estic disposada a tornar si algú m'ajuda». Cal dir que molts dels comentaris que ha rebut el vídeo indiquen que hi ha un xicot que l'està manipulant i que l'ha fet creure aquesta situació per escapar-se amb ella. «Aquest paio no entén que ell és més gran i pot fer el que vulgui, però tu ets menor i no pots anar on ell et digui», diu una usuària. «Anna aquest paio no et voldrà tota la seva vida, la teva mare sí», sentència una altra.