Yazmina i Antonio, la parella guanyadora de la Grossa

Antonio, l'home que acabava de perdre la feina i ha guanyat la Grossa de Nadal

Amb els diners del premi, ell i la seva parella es compraran una casa

De vegades, allò que la vida et dóna, més tard t'ho pren. En aquest cas, el procés ha estat invers. Arran de la celebració del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal, s'han repartit molts diners al voltant de tota Espanya. Els nens de Sant Ildefons no són conscients de la felicitat que donen als guanyadors. El Teatro Real de Madrid s'ha tornat a omplir, un any més, de màgia i esperança, i ha repartit la Grossa a Las Palmas.

Una mà ensenyant una bola del sorteig de la Loteria de Nadal
Primer pla de la bola de la loteria d''El Gordo' de Nadal, subjectada per la mà d'un nen de Sant Ildefons | GTRES

 

Els guanyadors no s'han pogut contenir en ser conscients que ho eren. Ells són Antonio i Yazmina, una parella amb dos fills que viu a la capital de les Canàries. En assabentar-se que el seu dècim ha estat un dels escollits per emportar-se el millor premi al qual es pot optar, han anat al Centre Comercial El Mirador per celebrar-ho. Cal conèixer el rerefons d'aquesta història per adonar-se que Antonio ha estat un veritable guanyador.

 

El destí és molt capritxós

Fa menys de 48 hores que Antonio s'havia quedat a l'atur, amb dos fills per mantenir i un lloguer per pagar. La vida se li posava difícil. La parella va presenciar el sorteig des del sofà de casa seva, i quan van sentir el número que corresponia a la Grossa, els va resultar familiar. En obrir la cartera, van veure que el dècim coincidia: els havien tocat 400.000 euros.

Yazmina i Antonio, guanyadors del desè premi de la loteria
'El Gordo' ha canviat la vida de Yazmina i Antonio | Europa Press

 

El desè guanyador, amb el número 86.148, havia estat el darrer cupó que van comprar, com cada any, al Centre Comercial El Mirador. De vegades, l'última clau és la que obre la porta, i si no que els ho diguin a Yazmina i Antonio. Amb els diners del premi han decidit comprar-se una casa.

Un establiment completament beneït

Mai no s'havia repartit un premi tan gran a la província de Las Palmas. L'establiment de Loteries i Apostes de l'Estat del Centre Comercial El Mirador ha donat més d'una alegria aquest any. Amb la venda d'uns 400 dècims, han sumat un premi de 160 milions d'euros per als usuaris que han comprat el dècim en aquest local. S'han venut una quarantena de sèries.

Els nens de San Ildefonso durant la Loteria de Nadal de l'any 2021
Aquest any el número d''El Gordo' ha estat el 86148 | GTRES

 

La titular de l'administració, Claudia Reyes, no ha pogut contenir l'emoció de donar per primera vegada la Grossa als treballadors del centre, veïns de diversos municipis i turistes. A l'establiment, no han deixat de rebre felicitacions i agraïments durant el dia d'avui després de la celebració del sorteig.

Felicitat en forma de diners

Per tant, Yazmina i Antonio no han estat els únics habitants de Las Palmas que han estat afortunats. Aaron i Ainhoa, una altra parella de 25 i 22 anys respectivament, han tingut doble sort. Els va tocar el dècim amb quatre més en un altre sorteig. Tant ell com ella treballen, i els diners els aniran molt bé per assegurar-se un futur més tranquil.

 
 

El tercer dècim premiat el va tenir Laly, i el sorteig la va agafar esmorzant i desprevinguda. Va comprar el cupó fa dues setmanes i compartirà el premi amb una altra persona. Destinarà la recompensa a ajudar la seva família i a inversions. Per acabar, a Víctor i Immaculada la sorpresa els ha agafat quan anaven un cotxe. El número, escollit per la seva filla, amaga un secret especial: té relació amb la mort recent de la seva àvia.