Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Porta

Anunci del 'Crims' de TV3 pel capítol d'aquest dilluns: no n'hi haurà més

El 'Crims' posa aquest dilluns punt final a una de les temporades més curtes de la seva història

És dilluns i tothom sap el que toca: és dilluns de 'Crims'. El programa de basat en crims reals de la televisió catalana emetrà el desenllaç del cas del propietari del concessionari de cotxes d'Alcanar aquesta nit a les 22:05 h. Amb aquest episodi també arriba el final de la temporada d'enguany.

TV3posarà el colofó d'or de la temporada amb la resolució de la mort del propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar juntament amb la seva dona. La temporada d'enguany, però ha estat curta tot i que molt esperada per una audiència cada vegada major i amb més ganes de 'Crims'.

Punt final al cas Febamar

Un dia al vespre, any 2008, Alcanar. Un matrimoni que es troba a casa seva és torturat fins a la mort. L'home és el propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar i la dona també treballa en l'empresa.

El matrimoni és torturat fins a la mort i quan arriba la policia troben que l'interior de l'habitatge està molt remogut. Al pati, hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana, i Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil hauran d'entendre's per poder resoldre'l.

Segons ha publicat el perfil oficial de Twitter de 'Crims': És dilluns, i és dia de 'Crims'. El capítol d'avui nit és la segona part del cas Febamar, un crim que va tenir lloc a Alcanar el desembre del 2008.

Els dilluns a la nit tornen a estar orfes

TV3s'ha posicionat com el canal de televisió líder durant els dilluns dels últims mesos. Després de finalitzar la temporada del programa del Quim Masferrer tot just fa un mes i ara el programa de Carles Porta, el canal es queda orfe. La televisió pública de Catalunya torna a estar orfe en el dia de més audiència.

Veure'm quin as tenen sota la màniga i de quina manera sorprenen els espectadors. El que està clar és que aquesta nit és l'últim capítol d'aquesta temporada de 'Crims'.

La resolució de la mort del matrimoni d'Alcanar. La investigació va transcórrer entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana. Aquesta nit, es posarà llum a les pàgines fosques que queden d'aquesta història.