Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Freixenet defuig de les bombolles en l'anunci d'aquest Nadal

La firma de Sant Sadurní d'Anoia aposta aquest any per un anunci més familiar, sense les clàssiques bombolles ni l'aparició de famosos

El Nadal és menys Nadal sense les bombolles de Freixenet. La cèlebre firma de cava català s’ha caracteritzat pels seus anuncis nadalencs centrats, gairebé sempre, amb dos ítems principals i indivisibles: les bombolles i els famosos. Enguany, però, no hi haurà ni una cosa ni l’altre.

El nou anunci de la firma de Sant Sadurní d’Anoia, que s’estrenarà el pròxim 9 de desembre a la televisió, optarà per mostrar les diferents maneres com la gent celebra les Festes. En família, en la intimitat de la llar, davant del mar o amb amics, Freixenet deixarà enguany de banda els seus temes més recurrents i apostarà per un anunci totalment diferent i trencador.

Freixenet, sense bombolles

És la principal novetat del nou anunci de la firma de l’Anoia. Qui no recorda el mític anunci de Freixenet amb les nadadores de natació sincronitzada o els espots amb actors de renom com Pierce Brosnan — que aleshores interpretava el paper de James Bond— o amb l’actor argentí Ricardo Darín.

L'anunci de Freixenet d'aquest 2018, més trencador que mai
L'anunci de Freixenet d'aquest 2018, més trencador que mai | Freixenet

 

Aquest any, d’altra banda, la música també hi té un paper important. Més enllà del paper que va tenir-hi la cantant Shakira  fa uns anys, ara la firma aposta pel tema  ‘Night and Day’, cançó popularitzada pel famosíssim Frank Sinatra i que pateix una lleugera modificació al final per accentuar l'ambient de celebració de l'anunci. 

Sense Brosnan ni Darin, doncs, enguany Freixenet aposta per interpel·lar directament el consumidor remarcant que aquest Nadal serà d’allò més divers. Per això mateix, la mateixa firma remarca el seu trencador anunci amb el hashtag: #CelebraATuRitmo. Finalment, ara només manca per veure quina serà l’acceptació que té el nou espot de Freixenet.