Imatge d'un exemplar de dofí

Imatges precioses: Apareix un altre grup nombrós de dofins a la costa de Barcelona en ple confinament

El grup estava format per cinc o sis exemplars i els animals s'han pogut veure davant de les platges del Prat de Llobregat

El confinament  a causa de la pandèmia del coronavirus ha provocat que la natura així guanyat terreny, tant per terra, mar o aire. D'aquesta manera, han aparegut animals salvatges per zones urbanes on és molt estrany veure'ls habitualment, com ara porcs senglars, serps, ànecs o cabirols. Al mar també s'ha notat l'absència d'embarcacions nàutiques amb  l'aparició de dofins i taurons molt a prop de la costa, i aquests últims dies hem tornat a tenir un exemple de tot plegat. 

En concret, a la costa del Prat de Llobregat, al Baix Llobregat, s'ha pogut veure un grup de cinc o sis dofins mulars  circulant just uns centenars de metres mar endins enfront de la  platja de Ca l'Arana,  segons han pogut observar tècnics del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, informa l'ajuntament de la ciutat. De fet, en les darreres setmanes de confinament la presència d'animals ha augmentat en aquest paratge natural del delta del Llobregat, i l'últim esdeveniment coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Biodiversitat. Aquestes són les precioses imatges: