El futbolista italià Samuele Paoli

Apareix sense vida un futbolista de 20 anys després d'una discussió

A l'interrogatori, la dona brasilera afirma que Samuele va caure i, com que no va trobar ajuda, va morir

Revés per al futbol italià després de conèixer-se la notícia que el jove Samuele de Paoli amb tan sols 20 anys i tota una trajectòria tant professional com personal per davant, apareixia mort en estranyes circumstàncies. D'aquesta manera, centenars d'italians estan de dol després del fatídic esdeveniment, ja que ha sigut una mort sobtada i misteriosa que les autoritats estan investigant per aclarir tots els detalls d'aquesta.

El cadàver de Samuele, futbolista italià del Bastia 1924, ha desencadenat molts dubtes que es troben sota investigació a causa que ha aparegut en estranyes circumstàncies, és a dir, va ser trobat als afores de Perugia, tal com sostenen mitjans italians de la zona, després d'una forta baralla amb Patricia, una prostituta trans, natural del Brasil a qui va recollir el seu 'macarra' a la zona. L'avís de la notícia el va donar un veí dels voltants que va avisar a les autoritats quan havia trobat un cos sense vida tirat en una rasa al costat  d'un cotxe.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Primers senyals

Mentrestant, en plena investigació dels fets, les primeres troballes revelen que no hi ha cap rastre de ferides per armes de foc o ganivets, tot i que sí que s'han trobat hematomes i danys al coll. La dona amb la qual s'hauria produït la nit abans la discussió, resulta ser una prostituta brasilera trans de 43 anys, que ara mateix es troba posada sota disposició judicial i interrogada per conèixer tots els detalls que els portin a la consecució de l'acte.

Per la seva banda, en la primera investigació del cadàver, els resultats han aclarit que no hi ha signes de trets o violència amb alguna mena d'instrument punxant, encara que el cos sí que presenta hematomes i abrasions localitzades. Per ara tan sols queda esperar els resultats de l'autòpsia que es desenvoluparà el pròxim dissabte al matí, i seran les proves toxicològiques les quals aclariran els fets.

En aquesta línia, tant la policia, com els carrabiners i el fiscal Giuseppe Petrazzini, en rebre la notícia avisada pel veí que va veure el cos sense vida, van arribar immediatament al lloc, i en segon lloc ho va fer el forense, Sergio Scalise Pantuso, per tractar d'establir quines van ser les causes reals que van propiciar la mort del jove.

Un futbolista molt conegut

Samuele havia cursat els seus estudis en batxillerat a Perugia a Itis Volta, així que el coneixia molta gent, a més que havia jugat com a futbolista en l'equip juvenil de la seva ciutat natal. Tanmateix, en els últims temps treballava com a electricista per a una empresa, encara que els investigadors encarregats del cas no descarten cap hipòtesi.

Mitjans de la zona expliquen que, segons l'interrogatori de Patricia, la prostituta trans amb la qual el jove hauria tingut una brutal baralla la nit anterior, el futbolista de 20 anys hauria mort després de caure en una rasa instants posteriors a la disputa. De qualsevol manera, el relat haurà de ser confirmat pels resultats de la mateixa autòpsia. D'altra banda, les informacions filtrades de l'interrogatori a la noia brasilera, aquella nit entre ella i Samuele es va propiciar una violenta baralla que va tenir lloc al cotxe, un Panda de color vermell trobat al lloc dels fets.

Malgrat tot, aquesta baralla que no va acabar aquí, sinó que després continuaria a l'exterior del vehicle quan els dos van caure a la rasa, Samuele es va quedar tirat a l'interior i Patricia va escapar com va poder amb quatre costelles trencades i múltiples ferides. Durant l'interrogatori, la dona trans afirma que Samuele va caure en la rasa i es va quedar a dins i que, com que no va trobar ajuda, va morir.