Apareix una pintada a la seu de Ciutadans de Girona acusant-los de «nazis»

El partit condemna «l'atac» i recorda que no és el primer que pateixen
Apareix una pintada a la seu de Ciutadans de Girona acusant-los de «nazis» | Twitter / @GironaJean

 

Una pintada ha aparegut aquest dimarts a l'entrada principal de la seu de Ciutadans de Girona acusant-los de «putos nazis». La formació condemna «l'atac» i recorda que no és la primera vegada que són objecte d'incidents d'aquest tipus, que consideren «violència i coacció».

 

El partit ha condemnat la pintada en un comunicat oficial

«Ni les amenaces, ni els atacs continuats que s'estan produint a Girona faran que la formació deixi de defensar els valors democràtics», insisteixen en un comunicat. En aquest sentit, reiteren el seu compromís «per una Catalunya en la qual es pugui viure en pau i llibertat dins d'Espanya i Europa i en la qual es puguin defensar les idees en públic».

 

El portaveu de la formació provincial a Girona, Jean M. Castel, també ha condemnat «l'atac» al seu compte de Twitter, assegurant que continuaran defensant «la llibertat, la unió i la democràcia». Ha utilitzat el hashtag #NoNosCallaran que el partit ha adoptat per criticar els suposats «atacs» que pateixen.

 

 

L'octubre del 2017, a Girona, van aparèixer amenaces de mort contra Inés Arrimadas i Albert Rivera i, un mes més tard, la seu va ser «atacada» amb pintura groga. El partit lamenta la «normalització» d'aquest tipus d'actes i, a més, insisteix en la necessitat «d'educar en els fonaments de la democràcia que són la tolerància, el respecte i la convivència pacífica».

 

La pintada del 2017 que amenaçava a Rivera i Arrimadas | Cedida

 

També et pot interessar...