Apareix viu un futbolista que havien donat per mort fa 4 anys a Alemanya

L'exjugador ha estat localitzat a la zona del Ruhr, al nord-oest del país

Cames d'una persona jugant a futbol
Hiannick Kamba va jugar a les categories inferiors del Schalke 04 i en altres equips modestos del país germànic | Pexels

De vegades, el món del futbol ens porta històries curioses i aquesta és una de les que no cal passar per alt. El tèrbol cas ha tingut lloc a Alemanya, on de manera sorprenent s'ha trobat amb vida a l'exfutbolista congolès Hiannick Kamba. Aquest esportista, que va jugar en les categories inferiors del Schalke 04 i diversos equips modestos del país germànic s'havia donat per mort fa més de 4 anys, concretament el 9 de gener de 2016.

L'exfutbolista està treballant per a una companyia energètica a Alemanya

Segons els informes registrats al seu dia, l'exlateral dret del Schalke va morir en un accident automobilístic al Congo, però el diari alemany 'Bild' ha informat que Kamba, que en l'actualitat té 33 anys, està actualment treballant per a una companyia energètica de la zona del Ruhr, al nord-oest d'Alemanya.

La història d'aquest esportista congolès és surrealista i molt difícil de creure, però les autoritats alemanyes ja es troben investigant a l'exdona de Hiannick Kamba davant la possibilitat que hagués falsejat la mort de l'exjugador congolès per cobrar l'assegurança de vida que tenia el futbolista.

«El futbolista afirma que el van deixar sense documents, diners i telèfon»

«Kamba afirma que va ser abandonat per uns amics durant la nit al Congo el gener de 2016 i el van deixar sense documents, diners i telèfon», va assegurar amb fermesa la fiscal que porta el cas, Anette Milk, al diari alemany 'Bild'.

Fins al moment, no hi ha noves notícies que donin una mica més de llum sobre aquest cas tan tèrbol amb relació a l'esportista africà. Segurament, caldrà esperar un cert temps per esperar que hi hagi alguna detenció relacionada amb la desaparició de Hiannick Kamba fa més de quatre anys.


Comentaris

envia el comentari