El restaurant de Catalunya que es manté obert malgrat el confinament

L'establiment es troba a Girona i té una sola taula

Imatge del 'Restaurant d'una taula', d'Aromes al bosc a Girona
L'oferta gastronòmica es pot trobar a Girona | Cedida

D'experiències gastronòmiques se'n poden trobar de tota mena arreu de Catalunya. En aquests moments, la situació del decret de l'estat d'alarma condiciona tot el sector de l'hostaleria però hi ha un establiment a Girona que se'n salva. Es tracta del 'Restaurant d'una taula', una proposta que planteja quelcom tan simple com gaudir d'un àpat enmig del bosc i amb una atenció personalitzada. El motiu: l'establiment només disposa d'una taula.

Segons Anaïs de Villasante Ricard, creadora 'd'Aromes del Bosc', «el 'Restaurant d'una taula' és un espai íntim per a nodrir una relació que combina els efectes beneficiosos del bosc amb un àpat creatiu i saludable. Una experiència plaent que convida a relaxar-se i gaudir».

Inspirat en una pràctica japonesa

L'experiència, que combina «els efectes beneficiosos del bosc amb un àpat creatiu i saludable, està inspirada en la pràctica japonesa del Shinrin-yoku, La iniciativa està dirigida per aquelles persones que volen degustar «bons plats vegetarians i reconnectar amb la natura». «Una experiència relaxant, nutritiva i plaent que permet connectar amb la natura de manera conscient», explica Anaïs de Villasante Ricard.


Comentaris

envia el comentari