Un Guàrdia Civil de Trànsit demanant la documentació a un conductor

L'aparell amb què pots evitar les sancions de la DGT: més barat que una multa

Així pots evitar-te molts disgustos en forma de multes

A l'hora de viatjar, no hi ha assumpte que ens preocupi més als conductors que els temuts radars de la Direcció General de Trànsit (DGT). A ningú no li agrada pagar una d'aquelles multes que la DGT pot posar si incompleixes les lleis de trànsit i de vegades et passes de llest.

Queda molt poc temps perquè comencin oficialment les vacances d'estiu i milions de conductors se les enginyen com poden evitar no rebre cap d'aquestes sancions. Unes multes que et poden amargar l'inici d'aquells dies de festa a la teva destinació de vacances.

La veritat és que últimament Amazon ha començat a avançar-se a les nostres necessitats més prioritàries. I una és evitar ser sancionat per un dels centenars de radars que hi ha instal·lats a tot Espanya.

L'aparell d'Amazon per menys de 75 € que t'evitarà molts problemes al volant

Una de les solucions que ens ofereix el gegant americà és una pantalla multimèdia amb Android Auto i CarPlay. El cas és que ens servirà notablement per prevenir els excessos de velocitat quan conduïm.

Una persona conduint un cotxe Seat
Presta atenció l'aparell d'Amazon que pot evitar-te molt problemes al volant. | PixaBay

Si volem conèixer tots els punts més sensibles de les carreteres, hem d'actualitzar el nostre cotxe amb una pantalla tàctil multimèdia, compatible tant amb Android Auto com amb CarPlay.

En primer lloc, cal connectar la pantalla del nostre 'smartphone', sigui Android o iPhone, i podem començar a executar aplicacions com Google Maps. Així, com un dels reproductors de música en línia més coneguts, com ara Spotify.

Waze, l'aplicació que t'avisa de radars i límits de velocitat

Això sí, una de les aplicacions que ens evitarà de molts problemes, sobretot de radars i fins i tot dels límits de velocitat, és Waze. Una 'app' que ja és coneguda per tothom i que ens evitarà molts problemes.

Un radar de tram de la DGT
Waze t'avisa dels radars i els límits de velocitat a les carreteres. | Getty Images

Així doncs, la nostra conducció serà molt més segura. Això sí, si en algun moment ens passem de velocitat, Waze ens avisarà amb un so i mostrarà la velocitat màxima permesa en aquest tram. A més a més, també ens avisarà d'incidències al nostre viatge per carretera, de les rutes més ràpides i altres possibilitats molt beneficioses per al nostre viatge.

Amb tot, aquesta pantalla Awesafe, que s'instal·la de forma molt senzilla amb Doble Din, substituirà qualsevol ràdio obsoleta i proporcionarà Bluetooth al vehicle. Així, també disposarem d'un telèfon de mans lliures per conduir, sense cap mena de problema i sense posar en risc la nostra seguretat ni la resta de conductors.

Sobre el procés de compra, hi ha l'opció d'aplicar un cupó de 15 € abans d'afegir l'article a la cistella. I la veritat és que la compra et sortirà molt més econòmica: passaríem dels 89,99 € del preu estàndard als 74,99 € amb aquest descompte.

Muntatge amb una imatge d'una furgoneta d'Amazon de fons i la pantalla Awesafe per a cotxes
Per només 74,99 € pots aconseguir aquest aparell tan útil. | España Diario TIPS

Enviaments i devolucions a Amazon

Pel que fa als enviaments del gegant americà, aquests tenen un cost de 3,99 €, però pots evitar les despeses d'enviament si fas una compra superior a 29 €. Com tots sabem, aquells clients d'Amazon Prime disposen d'enviaments totalment gratuïts. A més, Amazon ofereix la possibilitat de provar aquesta opció durant un mes sense cap cost.

Alhora, tindràs 30 dies per a devolucions gratuïtes a tots els productes venuts i enviats per Amazon. Sens dubte, una bona manera d'agafar el cotxe i no preocupar-te de res més que gaudir al volant, per menys de 75 €.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!