Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020

Amputen diversos dits a la cantant Ainhoa Arteta

Ainhoa Arteta ha tingut diversos problemes de salut consecutius que l'han deixat en un estat molt delicat

L'estat de salut d'Ainhoa Arteta és una de les grans preocupacions del panorama artístic espanyol. Després d'un còlic nefrític a finals d'agost que la va mantenir 10 dies seguits a l'UCI, acaba de patir un infart. A conseqüència de l'aturada cardíaca, els metges li han hagut d'amputar diversos dits. 

Segons la revista 'Semana', la soprano va patir un infart a finals del mes d'agost. Va ser un moment crític en què quasi perd la vida, però els metges van aconseguir reanimar-la i, ara, es recupera lentament. Desafortunadament, va tenir el cor aturat durant massa estona. El fet de no bombar sang ha causat necrosi en alguna de les seves extremitats.

En conseqüència, els metges han hagut d'amputar-li diversos dits. La cantant es recupera, a poc a poc, a Bilbao, «ciutat refugi» per ella. Tot i això, el seu estat de salut continua delicat i els familiars i amics estan molt preocupats. 

A més, l'estat anímic de la cantant després d'aquests alts i baixos és una altra de les grans preocupacions. Arteta ha de fer front a les restes d'un infart i també a perdre diversos dits.

La COVID-19 deixa Ainhoa Arteta en cadira de rodes

La COVID-19 va canviar per complet la vida d'Ainhoa Arteta després que es contagiés pel virus. Tot i que va aconseguir superar la malaltia, han quedat algunes seqüeles amb les quals encara ha de conviure. 

La cantant ha explicat tota la seva experiència a través de les xarxes socials, on se l'ha vist amb el suport d'una cadira de rodes per moure's. Els dolors que té han provocat que, fins i tot, hagi de mantenir-se asseguda durant les seves actuacions.

Ainhoa Arteta es va contagiar de coronavirus fa algunes setmanes. Finalment, va aconseguir recuperar-se, encara que el seu estat de salut s'havia ressentit i estava més feble del que és habitual. Probablement per aquest motiu, la infecció que va agafar fa unes setmanes es va acabar complicant més del que s'esperava.

El passat mes d'agost, la cantant va patir una infecció renal que va acabar en sèpsia. És a dir, una resposta exagerada del cos a una infecció que pot provocar problemes de salut greus. A conseqüència, va estar ingressada 10 dies, però va rebre l'alta el 25 d'agost.

Una ruptura sentimental en el pitjor moment

Encara més, la soprano acabava de separar-se del seu marit, Matías Urrea, després d'estar dos anys casats. Així, l'estiu 2021 serà difícilment oblidable, tot i que ara la prioritat és recuperar-se. 

Feia dos anys que s'havien casat, però tambe feia temps que estaven en crisi. Segons la 'Semana', la parella va decidir separar-se. Així, la cantant va trencar amb el seu quart marit i va començar un nou procés de canvis vitals.

Després del divorci, Arteta es va traslladar altre cop a Bilbao, mentre arribava a un acord amb el seu marit. Allà s'està recuperant dels problemes de salut i hi seguirà fins que estigui tot aclarit.

La intenció de la parella és tancar tots els tràmits pertinents respecte al divorci. Serà llavors quan anunciaran, de manera conjunta i oficial, el final del matrimoni. Ara, amb els seus problemes de salut, la discreció serà primordial per superar aquest tràngol tan difícil.