Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb un home amb el rostre sorprès i un tren de renfe AVE

Aquest és el benefici que tenen els majors de 60 anys a Renfe aquest any

L'operadora té a disposició dels usuaris una sèrie de descomptes, adreçats, sobretot, a un sector concret de la població

En un panorama econòmic marcat per la inflació i la incertesa, les empreses i els negocis adopten estratègies per ser atractives i tenir cura dels seus clients. Els bancs, sobretot, implementen promocions constants i llancen ofertes molt beneficioses per a certs grups de persones. Diners per convidar amics, suport personalitzat per a la gent gran o un bon interès en els comptes estalvi són algunes de les novetats.

Entitats financeres com CaixaBank són el cas paradigmàtic d'esforç per oferir un context idoni per a aquest sector de la població. Inclouen descomptes en dipòsits i pensions, així com assistència per familiaritzar-se amb les noves tecnologies.

La gent gran sol tenir nombrosos avantatges pel que fa a les ofertes. Carrefour, per la seva banda, ha implementat Targeta +65, dissenyada perquè els més grans de 65 anys puguin acumular descomptes. A través d'una reducció de l'IVA en aliments bàsics com peix, carn i ous, aquesta iniciativa fa que la cistella sigui molt més barata.

L'ajut de Renfe als més grans de 60 anys

Ara, Renfe ha anunciat la Targeta Daurada, adreçada a les persones que superin els 60 anys. Amb un preu de 6 euros, la Targeta Daurada compta amb descomptes del 25% en trens AVE i AVE Internacional entre Espanya i França i a Llarga Distància.

Per a aquells que viatgen amb trens de Mitja Distància, el descompte augmenta al 40%. Així mateix, la rebaixa de preus amb trens Avant baixa al 25% de dilluns a divendres, mentre que els dissabtes i diumenges arriben al 40% de descompte.

Renfe ha declarat que es pot renovar qualsevol targeta daurada, excepte les emeses per bancs. S'ha de fer des de 60 dies abans de la data de caducitat, i s'ha d'indicar el document i el número de targeta, correu electrònic i mòbil associat.

D'altra banda, Renfe també ha establert polítiques flexibles en cas de cancel·lacions d'últim minut. Els bitllets adquirits amb la Targeta Daurada poden ser modificats o cancel·lats segons les condicions, encara que això pugui comportar certs càrrecs.

Totes aquestes iniciatives no només alleugen la càrrega econòmica de moltes persones, sinó que també envien un missatge de solidaritat. La situació econòmica actual està lluny de ser la ideal, i hi ha gent gran amb problemes. No tots poden cobrar la totalitat de la pensió i, amb aquests ajuts, poden viure amb més tranquil·litat i satisfacció.