Imatge del passadís d'un magatzem.

Aquestes 5 empreses estan contractant a persones majors de 45 anys sense experiència

Si estàs buscant feina, aquestes vacants et poden interessar

Cada cop és més complicat trobar un bon lloc de treball estable. Això es dificulta encara més quan el treballador en qüestió no compta amb experiència professional o és més gran de 45 anys, dos factors que influeixen força.

Tot i això, has de saber que no tot està perdut. En cas que et trobis en situació de desocupació i no tinguis prou experiència, també pots accedir al mercat laboral.

Per això, algunes empreses han llançat determinades ofertes de feina molt interessants. Per accedir-hi no cal tenir experiència prèvia i, a més, no importa l'edat.

Aquestes són les 5 empreses que ofereixen feina sense experiència

Les cinc empreses que tenen aquest tipus d'ofertes de feina són Mercadona, Primark, Sprinter, Aldi i Telepizza. Tot i que són cinc empreses completament diferents, també tenen similituds. Per exemple, la feina va orientada a  l'atenció al client, així com a la venda. Això fa que els candidats hagin de tenir habilitats comunicatives destacables.

Cartell Mercadona
Mercadona és una de les empreses que està contractant aquest gener | Europa Press

Un altre dels requisits és saber treballar en equip i tenir disponibilitat per desenvolupar la feina per torns, així com durant els caps de setmana. Les jornades de treball, per part seva, seran a temps complet i parcial.

 

Així són les condicions salarials

Pel que fa al salari, aquest és un altre dels punts que el treballador ha de tenir en compte. En aquest sentit, pot variar depenent de la companyia on facis el currículum amb intenció de treballar.

A Mercadona, per exemple, el sou a jornada completa per als treballadors acabats de contractar és de 1.507,65 euros per la pujada del gener. A la resta, els sous parteixen dels 1.200 euros, però en alguns casos cal sumar-hi els incentius.

Aquí pots trobar algunes de les ofertes disponibles segons l'empresa

En el cas que estiguis interessat a aplicar a les ofertes d'aquestes cinc empreses, et deixem les més rellevants així com el procés per fer-ho.

1. Treballar a Mercadona

Per accedir a les ofertes de Mercadona cal tenir el títol d'Educació Secundària Obligatòria o equivalent. Una de les vacants, per exemple, és de personal de supermercat a jornada completa a Girona. Si vols  aplicar, has d'enviar el teu currículum al seu portal d'ocupació, on podràs veure totes les ofertes.

Diversos carrets de Mercadona
Els sous de Mercadona parteixen dels 1.425 euros | Mercadona

 

2. Treballar a Primark

A Primark, per la seva banda, necessiten dependents per a diverses botigues i no es demana experiència. Sí que caldrà tenir dots d'atenció al públic, flexibilitat horària i una actitud positiva.

Algunes de les ofertes són de dependent a ciutats com Barcelona. Per enviar el teu currículum has d'ingressar al seu portal d'ocupació, on trobaràs totes les ofertes actualitzades.

3. Treballar a Sprinter i JD Sports

Des de Sprinter també ofereixen oportunitats laborals a persones sense experiència amb possibilitat de créixer dins de l'empresa. Totes són a la seva web oficial.

Aldi
Aldi és un altre dels supermercats que té noves vacants aquest gener | Aldi

4. Treballar a Aldi

Al supermercat Aldi tampoc caldrà experiència per enviar el teu currículum. Tot i que aquesta és valorable, podràs accedir sense problema als seus llocs com a col·laborador de botiga.

Algunes de les seves ofertes són de col·laborador de botiga o de reposador. Per treballar a Aldi, caldrà enviar el currículum actualitzat al portal web de l'empresa.

5. Treballar a Telepizza

Pel que fa a Telepizza, ofereix vacants per treballar de repartidor i d'auxiliar de botiga. En el cas de les de repartidor, cal tenir experiència conduint un ciclomotor. Totes les pots trobar al portal d'ocupació.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp