L’arbre de Nadal més car del món, de 12 milions d’euros, es troba a Espanya

Fa tres metres i mig d’alçada i està decorat amb diamants i pedres precioses de Chanel, Bvlgari, Cartier i Van Cleef & Arpels

L'arbre de Nadal més car del món, situat a l'Hotel Bahía de Estepona (Màlaga)
L'arbre està situat a un hotel d'Estepona (Màlaga) | Hotel Bahía

Amb l’arribada de les festes de Nadal, les ciutats s’estan decorant per traslladar l’esperit nadalenc als seus carrers. L’element més destacable de les decoracions és l’arbre de Nadal. Casualment, l’arbre més car i luxós del món no es troba a ciutats destacades com París, Milán o Nova York: es troba a Espanya.

Estepona (Màlaga) ha estat la ciutat escollida per exposar l’arbre de Nadal més car del món. Fa tres metres i mig d’alt i està decorat amb diamants i pedres precioses de Bvlgari, Cartier, Chanel i Van Cleef & Arpels. Aquest luxe ha costat un total d'11,9 milions d’euros. Es troba a l’Hotel Bahía, de cinc estrelles, al rebedor de Kempinski, i es pot visitar fins al 6 de gener.

Inspirat en les plomes d'un paó

La dissenyadora d’alta costura Debbie Wingham ha estat l’encarregada de crear aquest treballat avet. Per fer-ho s’ha inspirat en les plomes verdes d’un paó i en l'era modernista de l’Art Déco. S’ha ajudat amb diamants de diversos colors per donar-li vida: vermell ovalat, roses, blancs i negres. D’entre totes les pedres, els safirs són els que més destaquen.

Això, però, no és tot: compta també amb flocs de neu, fades i adorns nadalencs elaborats amb pols de diamants i or de 24 quirats. També presenta exclusius gots de Martini, plomes, flascons de perfum i fins i tot paons de xocolata impresos en 3D, segons assenyala el mitjà ‘Tu otro diario’.

L'hotel sortejarà un dels diamants

A més, l’hotel sorteja un dels diamants que es troben exposats a l’avet, valorat en 2500 euros. Tindrà lloc el pròxim 30 de desembre i tothom hi podrà participar, tot i no estar allotjats a l’hotel. Durant el sopar s’oferiran unes caixes amb diverses claus per tots els comensals, i la primera persona que aconsegueixi esbrinar quina és la clau que obre la caixa s’emportarà la pedra preciosa.

L’arbre es va presentar públicament el passat 30 de novembre. A l’acte van assistir l’alcalde d’Estepona, José María García Urbano, la dissenyadora de l’espectacular arbre, Debbie Wingham, i el director de l’hotel on s’esposa, Axel Bethke. També van poder gaudir de la inauguració els hostes de l’hotel i desenes de ciutadans d’Estepona, que no van voler perdre’s la presentació de l’arbre de Nadal més luxós i car del món.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari