Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gent celebrant amb copes de vi una festa

9 milions d'euros: l'increïble regal de Nadal d'una empresa als seus treballadors

L'amo de l'empresa ho va anunciar durant el sopar d'empresa
Gent celebrant amb copes de vi una festa
La companyia va fer una gran sorpresa als seus treballadors | Unsplash

El Nadal s'ha avançat per uns treballadors d'una agència immobiliària amb seu a Baltimore, als Estats Units. Durant el sopar de Nadal de l'empresa, el John Propierties, amo de la companyia, va anunciar que entregarà nou milions d'euros de regal als seus 198 treballadors per la tasca fet a l'empresa.

En un vídeo que ha penjat la mateixa empresa a la plataforma Vimeo es veu la reacció de sorpresa dels empleats en saber la notícia. Des de dalt l'escenari el directiu de John Properties els anuncia que tenen la sorpresa damunt la taula, en forma de sobre. A les imatges es pot veure com, en obrir-lo els treballadors es queden en xoc. Unes imatges  emocionants on fins i tot es veu com alguns ploren i s'abracen amb els altres.

Divisió dels diners equitativa

La quantitat de nou milions d'euros es dividirà equitativament segons el sou de cada treballador, segons va assegurar el fundador i president de la companyia, Edward St. John. Tot i que la majoria s'emportaran a casa la quantitat de  45 mil euros, però alguns en recaptaran un total de 225 mil. «Puc dirigir el vaixell, però ells són els que l'impulsen» assegura el fundador, «volia celebrar-ho i fer-ho especial».

Aquest gran detall està destinat a celebrar els avenços que ha fet l'empresa, ja que s'ha expandit al llarg de vuit estats més dels EEUU, entre ells Virgina, Colorado i Luisiana. Per aquest motiu, els directius van decidir recompensar als seus treballadors.

També et pot interessar...