Decathlon

Arrasa a Decathlon la bossa que pots emportar-te a la cabina d'avió sense pagar res

Podràs portar-hi el que consideris imprescindible per a una escapada amb qui vulguis

Si has volgut fer un viatge recentment, o l'has de fer, i has buscat informació sobre les dimensions de la maleta que pots portar, potser t'has topat amb aquest producte. S'ha tornat viral a les xarxes socials perquè, per menys de 8 €, pots tenir una bossa on portar tot el necessari.

No és estrany que s'hagi fet tan famosa. Ara mateix, hi ha força incertesa sobre què es pot pujar a un avió. És més, els trucs per poder portar amb nosaltres equipatge sense que ens el facin enrere són el nostre pa de cada dia. Per això, una bossa espaiosa on ficar força coses i que, a més, podem portar com a equipatge de mà és molt atractiva.

Decathlon ha vist una necessitat al mercat que ha volgut cobrir, sobretot d'una manera molt econòmica. A les seves botigues i a la seva pàgina web pots aconseguir aquesta bossa que segurament et serà molt útil. Si mires en internet, no només s'ha fet viral, sinó que té gairebé 800 valoracions amb una mitjana de 4,7 sobre 5.

Aconsegueix pujar aquesta bossa espaiosa a l'avió

A primera vista, aquesta bossa de Decathlon és esportiva i, per aquesta raó, està pensada per a la comoditat de les persones que fan esport. Per això hi compta amb compartiments específics. De tota manera, podràs adaptar-la a les teves necessitats en cas que te la vulguis emportar de viatge.

Bossa vermella i blava de Decathlon
També la pots plegar perquè ocupi menys espai. | Catalunya Diari

Cal destacar que és fàcil de portar, ja que pots plegar-la. És a dir, pots portar-la com a bossa addicional en el teu viatge per si creus que portaràs alguna cosa de tornada i no vols facturar-ho. És molt còmoda de portar a qualsevol butxaca, ja que no ocupa massa espai. En aquest cas té unes mides de 23 x 20 x 10 centímetres.

Un cop oberta, té capacitat per a 20 litres i, pel que fa a les dimensions, aquestes són 40 x 23 x 20 centímetres. El que és interessant és la repartició que té: té una butxaca per al calçat separat del compartiment principal i ofereix la possibilitat de separar les nostres pertinences brutes de les que estiguin netes, ja que hi ha un compartiment lateral.

Per 7,99 € et pots endur a casa aquesta bossa de la marca Kipsta que es ven en una combinació de colors vermella i blava. Per portar-la té dues possibilitats. D'una banda, hi ha unes pràctiques nanses curtes. De l'altra, és possible utilitzar la bandolera per penjar-nos-la en cas que aquesta forma sigui més còmoda per a nosaltres.

Amazon també té una bossa de viatge famosa

Recentment, una bossa que ara mateix té Amazon a la venda per 18,99 € ha anat agafant fama. Sí que és veritat que ha estat gràcies a tenir un preu inferior, però ja saps que en aquesta plataforma cal estar alerta perquè va canviant contínuament. Així que no la perdis de vista.

Bossa blava d'Amazon
Les seves dimensions són 39 x 18 x 30 centímetres, per la qual cosa serà perfecta per portar-la amb tu a l'avió com a equipatge de mà. | Catalunya Diari

Està disponible en blau clar, blau marí, gris i taronja. Les seves dimensions són 39 x 18 x 30 centímetres, per la qual cosa serà perfecta per portar-la amb tu a l'avió com a equipatge de mà. També pots fer-la servir com a maleta quan vulguis per fer una petita escapada, ja que amb la seva capacitat de 20 litres ens cap de tot.

En aquest cas, igual que passava amb la bossa de Decathlon, és important destacar els seus compartiments. També ens trobem amb un, en aquest cas a la part inferior, on posar les sabates perquè no es barregin amb la roba. Igualment, al seu interior té un apartat impermeable amb cremallera on guardar roba bruta, suada o simplement mullada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!