Arthur Melo es declara en rebel·lia i no es presenta a les instal·lacions del Barça

El jugador ha comunicat al club que no jugarà més aquesta temporada

Arthur Melo, centrecampista del FC Barcelona
Arthur Melo incompleix el seu contracte amb el FC Barcelona | Instagram

Arthur Melo, el centrecampista brasiler del Barça, ha decidit unilateralment que la seva etapa al club ha acabat. Segons avançava el diari 'Sport', el jugador no s'hauria presentat a les instal·lacions del club blaugrana per passar el test de coronavirus abans de la tornada als entrenaments. Sembla que el futbolista ha viatjat fins a Brasil, i via telefònica ha advertit que no té intencions de tornar en el que queda de temporada. 

Arthur demana al Barça rescindir el seu contracte

El centrecampista està dolgut per com se l'ha tractat des que es va anunciar el seu traspàs a la Juventus la pròxima temporada. L'entrenador, Quique Setién, no ha comptat més amb el brasiler des que es va oficialitzar aquesta operació. A més, segons afirma l'entorn del futbolista, aquest es va veure obligat a viatjar a Turín (Itàlia) en contra de la seva voluntat. És per això que Arthur ha decidit no jugar més amb el club blaugrana i ha sol·licitat rescindir el seu contracte com més aviat millor. 

El club li obrirà un expedient disciplinari

En l'operació de traspàs del jugador a la Juventus, es contemplava que el brasiler seria jugador blaugrana a tots els efectes fins al final de les competicions oficials de la temporada 2019-2020. Així ho assegurava ell mateix a les xarxes socials: «Agraeixo el gran interès de la Juventus perquè m'integri al seu club. Sé que formaré part d'un gran club on ens esperen molts reptes. Ara enfocats en el present, tenim objectius importants al Barcelona i seguiré fins al final donant-ho tot: pels meus companys i tots els aficionats».

Després de no presentar-se ahir a la Ciutat Esportiva, el club va advertir al brasiler que tenia contracte fins a la finalització de la Champions. Des del Barça consideren que no té permís per no incorporar-se a la feina, i que la seva conducta podria suposar sancions greus. El jugador s'ha mostrat disposat a assumir les conseqüències, i es podria enfrontar ara a un expedient disciplinari. 


Comentaris

envia el comentari