Fotomuntatge de Marta Calvo i el seu assassí Jorge Palma

Jorge, l'assassí de Marta Calvo, és apallissat a la presó i demana el trasllat

L'agressió, que no ha causat ferides de gravetat, s'ha produït a la presó de Picassent

Fa uns dies sortia a la llum la petició per part de la direcció de la presó de Picassent, on es troba Jorge Ignacio Palma. Es tracta del reclús i assassí confés de Marta Calvo, a qui va matar a València en 2019. A hores d'ara és la pròpia institució la que demana el trasllat de l'homicida després de rebre una pallissa per part d'altres presos.

La realitat és que, la setmana passada, Jorge Ignacio Palma, l'home que va posar fi a la vida i va esquarterar Marta Calvo, va ser traslladat de mòdul. Del 9 al 24 a la presó de Picassent, València.

Tal com ha pogut explicar el medi 'Llevant', el canvi s'hauria produït per les queixes del seu company de cel·la. Un home major a qui amenaçava i assetjava amb assiduïtat. Llavors, va decidir demanar-los ajuda als funcionaris.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Cal destacar que, dins de la presó, el mòdul 9 està reservat per a interns de baix perfil. Però en el cas del 24, aquest alberga als presos més conflictius i amb condemnes més llargues per delictes greus.

L'assassí confés va ser traslladat de cel·la. Per a sorpresa de molts i després de menys d'un dia en la seva nova ubicació, dos presos amb un llarg historial el van abordar al pati.

En aquell moment li van dir que sabien que era l'assassí de Marta i d'altres dones. Sense pensar-s'ho ni un sol moment, van acabar envoltant-li i van començar a donar-li una pallissa, que no li va causar danys majors.

Canvi de mòdul

En el moment de la pallissa, dos funcionaris de presons, que estaven vigilant la zona, van veure el que estava passant i van separar als homes. En aquells instants Jorge Ignacio es va sotmetre a una anàlisi pel metge de guàrdia, però no tenia cap ferida de gravetat.

Per ara, tot apunta que els agressors tenien com fi marcar el seu territori. Així mateix, part de l'equip directiu de la presó de Picassent han informat al jutge d'Instrucció número 20 de València de l'última hora. Per tant, tenen previst el trasllat imminent de Palma a la presó Alacant II de Villena.

D'aquesta manera, l'intern passarà a la presó alacantina el més ràpid possible. A més, tal com ha informat el mig abans esmentat, la defensa l'assassí de Marta Calvo, Lady Marcela Vargas i Arliene Ramos, s'ha oposat al trasllat, al·legant problemes d'assistència en estar més lluny.

Igualment s'ha mostrat en contra dels advocats de la mare de Calvo, que suggereixen que s'aïlli o protegeixi adequadament el reclús. D'altra banda, l'assassí de la jove valenciana està relacionat amb l'assassinat d'altres dones.

En realitat, el cas d'aquest assassí en sèrie de dones és un dels més seguits en la província de València. El seu 'modus' era quedar amb les seves víctimes i els feia mantenir relacions sexuals després de consumir drogues, sobretot cocaïna.

Després de la ingesta d'aquestes substàncies, de manera no consentida en la majoria d'ocasions, els introduïa pedres de cocaïna a la vagina o el recte. Fins al moment, en almenys tres casos els va causar la mort per sobredosi o efectes similars.

Així mateix, l'assassí va confessar sobre Marta Calvo que havia mort de manera accidental. No obstant això, en posteriors declaracions després de la seva mort, la va esquarterar i va repartir les seves restes en diferents contenidors d'escombraries. Malauradament, aquests mai van ser trobats.

També se'l relaciona amb la mort d'una prostituta que va morir el març de 2019, on la jove va romandre diversos dies en coma induït en un hospital de València. Un cas que va causar un gran enrenou i que va ser arxivat provisionalment.

L'autòpsia va revelar que havia mort per un atac epilèptic amb consum de drogues. Per si no fos prou, està implicat en un tercer assassinat, el d'una altra prostituta, que va morir al juny i va aparèixer morta en una casa.