Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Pilar Rahola a 8TV.

L'audiència de 8TV ensorra Pilar Rahola: ja ningú pot aturar el declivi

La cosa continua sense rutllar a les nits de 8TV

8TV fa anys que neda a contracorrent. Fer-se un espai a l'univers mediàtic estatal no és fàcil i el cas 8TV ho exemplifica a la perfecció. D'Arús a Josep Cuní i de Josep Cuní a Eduard Pujol i Pilar Rahola. I la cosa continua sense rutllar. 

Les dades d'audiència del passat dissabte són clares. Mentre el Col·lapse de TV3feia un 10,3% de share i reunia 165.000 espectadors; el 'Fax de 8TV' amb Eduard Pujol i Pilar Rahola es quedava amb un 1,3% de 23.30 a 1.00h, i amb un 0,8% de 22.00 a 23.30h. 

Dades que deixen quelcom clar: la cosa no funciona. I és que si l'1,7% de la setmana passada ja era prou dramàtic, aquest share mínim de 0,8% ja comença a ser injustificable. 

El 'Telenotícies', un salvavides

Ustrell, pel·lícules, culebrots i sèries. Res d'això supera la joia de la corona de TV3: el 'Telenotícies'. Les seves dades són tan bones com les de 'Crims', 'Joc de Cartes' o 'Eufòria'. Un èxit rotund i barat que sosté les dades de la corpo

Segons les dades recollides per El Mon de la Tele, TV3es va mantenir dissabte en un notable 10,8% de share. I el perquè d'aquestes dades s'aguanta únicament gràcies al 'Telenotícies' que van obtenir un 23,5% al migdia i un 21,9% al vespre. 

Gerard Butler i l'adrenalina yankee

Trets i adrenalina yankee. Així va ser com Cuatro va salvar la seva nit i es va situar per sobre del Col·lapse de l'Ustrell amb un notable 12,3% de share i 227.000 espectadors. La pel·lícula d'acció 'Objetivo Londres', protagonitzada per l'actor britànic Gerard Butler, va ser la gran notícia de la nit, superant els pronòstics més optimistes. 

Notícia que, sense anar més lluny, confirma que, per més programes de política que hi hagi —La Sexta Noche, l'antic FAQ'S o 'El Fax de 8TV', sense anar més lluny—, els dissabtes continuen sent el dia de les pel·lícules i la diversió televisiva. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!